Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat din Anglia a murit de coronavirus, înainte ca infecţia să fie semnalată oficial: „Dacă China nu ar fi mințit, ar fi putut salva nenumărate vieți”

Publicat:

Un barbat din Anglia, pe nume si in varsta de 87 de ani, a murit de coronavirus, cu trei zile inainte ca infectia sa fie semnalata oficial de China. Barbatul a inceput sa dea semne de boala incepand cu 28 decembrie si a murit pe 30 ianuarie, la spital.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz bizar in Anglia. Doua gemene au murit, apoi s-ar fi reincarnat in aceeași familie. „Cereau jucariile fetelor moarte, deși nu le-au vazut niciodata”

14:20, 16.04.2024 - In multe religii și folosofii, termenul de reincarnare apare extrem de des, iar un astfel de caz bizar s-ar fi petrecut in Anglia, unde doua gemene au murit, apoi s-ar fi reincarnat in aceeași familie. In ce religii apare des termenul de reincarnare Daca nu ești familiarizat cu acest termen, de reincarnare,…

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

Accident grav in Olt. O poarta a cazut peste un copil de 3 ani. Medicii nu l-au mai putut salva

22:00, 09.04.2024 - Un copil in varsta de doar 3 ani a murit, marți-seara, 9 aprilie 2024, in urma unui accident grav petrecut intr-o gospodarie din Olt. O poarta a cazut peste copil, iar medicii chemați in ajutor nu i-au mai putut salva viața.

Manchester City are fan club oficial in Romania: „Suntem 102 membri, mergem pe Etihad și in deplasari!”

14:50, 23.03.2024 - Marile cluburi din Anglia au comunitați importate de suporteri in Romania, iar Manchester City nu face excepție. Peste 100 de romani fac parte din fan clubul oficial, lucru dezvaluit de unul dintre membri la emisiunea Premier GSP. Intoarcem fotbalul din Anglia pe toate fețele la Premier GSP, un show…

Palatul Buckingham raspunde zvonurilor. A murit sau nu Regele Charles. Iata comunicatul oficial

10:06, 19.03.2024 - Luni, 18 martie 2024, un zvon care avea sa faca valva pe internet a aparut in mediul online. Se pare ca o organizație ruseasca a publicat un anunț prin care declara ca Regele Charles al III-lea ar fi murit.

Șeful Serviciului de Informații Externe al Rusiei anunța motivul oficial al morții lui Alexei Navalnii

04:30, 06.03.2024 - Liderul opoziției ruse, Alexei Navalnii, a murit din cauze naturale, a declarat joi șeful Serviciului de Informații Externe al Rusiei - SVR - Serghei Nariskin, informeaza Rador Radio Romania. "Nu cred ca a fost vreun fel de plan special, dar, din pacate, oamenii au o particularitate: mai devreme…

Doliu uriaș in PSD: o cunoscuta politiciana a murit subit, in somn, la varsta de 40 de ani

07:16, 05.03.2024 - Caz șocant de moarte subita: o femeie de 40 de ani, membru PSD, a murit in somn langa iubitul ei dupa ce au fost la o petrecere intr-un restaurant din Targu-Jiu cu o seara inainte. Decesul ei vine la scurt timp dupa ce aceasta și-a facut analizele medicale pentru pregatirea unei sarcini. O tragedie…

Primul bilanț oficial al pierderilor suferite de Ucraina. Zelenski: „31.000 de militari ucraineni au murit in acest razboi”

19:45, 25.02.2024 - Cel putin 31.000 de militari ucraineni au fost ucisi in razboiul cu Rusia, a declarat duminica presedintele ucrainean Volodimir Zelenski. Este primul bilanț oficial anunțat de autoritațile de la Kiev de la inceputul invaziei ruse, pe 24 februarie 2022.


Ce parere ai despre aceasta stire?