Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat de 50 ani din Olt a răpit o fată și a violat-o: acum a fost arestat de Poliție

Publicat:

Un barbat in varsta de 50 de ani a fost arestat preventiv dupa ce ar fi rapit o fata in varsta de 15 ani din judetul Olt si a violat-o. Potrivit unui comunicat al , politistii au fost sesizati, in 1 februarie, dupa miezul noptii, printr-un apel la 112, despre faptul ca o fata, in varsta de 15 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit, informeaza News.ro.

"La scurt timp dupa sesizare, in urma activitatilor desfasurate de politistii din cadrul Politiei orasului Corabia, minora a fost gasita in locuinta unui barbat, de 50 de ani, din aceeasi localitate.…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat din Brașov și-ar fi violat de nenumarate ori nepoata in varsta de doar 5 ani. Individul a fost arestat

20:01, 09.03.2024 - Un barbat de 35 de ani dintr-o localitate limitrofa municipiului Brasov a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat ca si-ar fi violat in mod repetat nepoata in varsta de 5 ani, a informat, sambata, Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov.

Barbat de 30 de ani arestat dupa ce a violat o minora de 15 ani. Fata a ramas insarcinata

12:50, 05.03.2024 - Un barbat in varsta de 30 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a violat o minora in varsta de... The post Barbat de 30 de ani arestat dupa ce a violat o minora de 15 ani. Fata a ramas insarcinata appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Sofer in varsta de 72 de ani, depistat sub influenta bauturilor alcoolice si cu permisul suspendat

13:40, 08.01.2024 - Sofer in varsta de 72 de ani, depistat sub influenta bauturilor alcoolice si cu permisul suspendatUn barbat de 72 de ani din Alba a fost surprins de politisti la volan sub influenta bauturilor alcoolice si avand permisul de conducere suspendat, potrivit unui comunicat transmis, luni, AGERPRES, de…


Ce parere ai despre aceasta stire?