Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat cu două neveste, găsit mort în casa amantei

Publicat:

Uciderea afaceristului , care a fost gasit mort, dezbracat complet, langa corpul amantei sale, in casa femeii, continua sa scoata la lumina elemente interesante. Williams avea mai multe rani prin injunghiere la gat, piept si abdomen, cand a fost gasit, scrie observatornews.ro a fost casatorit cu Elaine de multi ani, in timp ce era, de asemenea, intr-o relatie de lunga durata cu o alta femeie din 1991, insa avea si o am (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Justice for Eros”: barbat a fost condamnat la peste doi ani de inchisoare pentru uciderea unei motan, in Turcia

18:20, 13.03.2024 - O instanta din Istanbul a condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare un barbat judecat pentru uciderea intentionata a unei pisici, transmite miercuri agentia turca Anadolu, preluata de DPA.

Barbat obligat sa ii achite daune morale amantei pe care a parat-o soțului

22:50, 22.02.2024 - O femeie din Caraș-Severin l-a dat in judecata pe un barbat care a dezvaluit ca au avut o relație extraconjugala, cerandu-i daune morale de 15.000 de lei. Judecatoria i-a respins femeii cererea, dar Tribunalul i-a admis parțial solicitarea, acordadu-i daune morale de 5.000 de lei.

Prahova: un barbat retinut de politisti dupa ce a calcat intentionat cu masina un caine

01:50, 15.02.2024 - Un barbat din judetul Prahova a fost retinut de politisti, sub acuzatia de uciderea animalelor cu intentie, fara drept, dupa ce a lovit intentionat cu autoturismul un caine, informeaza news.ro. ”La data de 14 februarie a.c., politistii din cadrul Biroului pentru Protectia Animalelor Prahova au retinut…

Barbat care a permis uciderea unui caine fara stapan de catre patrupedul sau, retinut de polițiști

17:20, 02.02.2024 - Un barbat din localitatea Bogdan Voda a fost retinut, vineri, pentru 24 de ore pentru ca nu a oprit uciderea unui caine fara stapan de catre patrupedul sau, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Maramures, Ionela Cosma.

Barbat talharit de un tanar pentru bani si telefon mobil, in comuna Ion Corvin, judetul Constanta

20:11, 29.01.2024 - La data de 29 ianuarie a.c., politistii din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Baneasa, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Medgidia, au retinut, pentru 24 de ore, un tanar, de 18 ani, banuit de savarsirea infractiunii de talharie calificata, anunta IPJ Constanta.…

Protest al unui barbat al carui avion a intarziat: a deschis o ieșire de urgența și a mers pe aripa!

22:05, 28.01.2024 - Un barbat a deschis o ieșire de urgența și a mers pe aripa unui avion pentru ca zborul a intarziat aproape 5 ore. Aeroportul Internațional din Mexico City a recunoscut acest fapt și a precizat ca individul a fost predat poliției, potrivit AP.

A ieșit in decor pe DJ 177A Puzdra și a parasit locul accidentului lasand langa mașina un barbat luat la ocazie care era ranit

16:55, 27.01.2024 - La data de 24 ianuarie  in jurul orei 18:50 lucratorii din cadrul Poliției orașului Broșteni au fost sesizați cu privire la un accident rutier produs pe DJ 177A Puzdra. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat faptul ca langa paraul din proximitatea DJ 177A se afla un autoturism…

Caz șocant in Slobozia! Un barbat de 35 de ani, injunghiat mortal și lasat pe o banca: „Iți e frica sa mai ieși la usa cand suna cineva”

09:10, 26.01.2024 - Un caz șocant a avut loc in Slobozia, județul Ialomița! Un barbat in varsta de 35 de ani a fost injunghiat mortal și lasat pe o banca. Presupusul criminal ar fi fost prins de polițiști și arestat.


Ce parere ai despre aceasta stire?