Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat care şi-a violat fiica de 13 ani cu handicap, care a şi născut, a primit o reducere a pedepsei

Publicat:

Un barbat de 38 de ani, din Targoviste, care a fost arestat pentru viol, in urma unui test ADN, in luna aprilie a acestui an, a primit o reducere a pedepsei din partea instantei. El este acuzat ca si-a violat fata adoptiva, o adolescenta de doar 13 ani imobilizata in scaun cu rotile.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Un barbat și-a construit o casa pe acoperișul unui bloc cu opt etaje din Romania. A primit toate avizele

23:45, 26.03.2024 - Romania arata inca o data ca este tara tuturor posibilitatilor. Un brasovean a reusit performanta de a-si construi o casa pe un bloc. Si pentru ca tabloul sa fie complet, proprietarul are toate actele in regula. Brașoveanul a construit o vila pe un bloc din cartierul Racadau, aflat in sudul orașului…

Un barbat și un minor, care scriau mesaje fasciste și antisemite pe Telegram, luați pe sus de SIS: Cand au primit citațiile in cauza penala, cei doi au șters canalul

12:40, 23.02.2024 - Procurorii PCCOCS anunța destructurarea unui grup care promova fascismul și nega Holocaustul pe un canal de Telegram. Pe caz sunt cercetați doi moldoveni, un minor de 17 ani și un barbat de 34 de ani.

Un barbat de 49 ani, in stare de ebrietate, a violat o fata de 14 ani: Cați ani va sta la pușcarie

15:05, 15.02.2024 - Un barbat de 49 de ani a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru violul unei copile de 14 ani. Potrivit comunicatului emis de Procuratura Generala, individul este obligat sa achite cheltuielile de judecata și prejudiciu moral in suma totala de 100 000 lei.


Ce parere ai despre aceasta stire?