Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat care a încercat să fugă în ţara vecină pentru a-și găsi un loc de muncă, prins la frontieră

Publicat:

Lipsa actelor de calatorie, insa cu dorința de a-și gasi un loc de munca bine platit in țara vecina, a fost justificarea unui conațional care este documentat pentru tentativa trecerii ilegale a frontierei de stat. Barbatul a fost reținut astazi, 4 august, in jurul orei 11:20.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un moldovean, prins la vama cu un permis de conducere fals: Ce le-a declarat polițiștilor de frontiera

10:10, 13.04.2024 - Un alt permis de conducere cu semne clare de falsificare a fost depistat de catre polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Nord. Documentat este un pasager al cursei „Chișinau-Moscova”.

Facilitați fiscale pentru romanii din diaspora. Rares Bogdan: "Marea problema a Romaniei este lipsa forței de munca"

14:40, 07.04.2024 - Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a afirmat, la Antena 3 CNN, ca Romania nu mai are forta de munca. Potrivit lui, statul trebuie sa ofere niște facilitați celor care au plecat din tara pentru ca acestia sa se intoarca.

Un tanar de 22 ani și-a ucis in bataie bunicul. A incercat sa scape de polițiști, dar a fost prins dupa cateva ore

11:51, 22.03.2024 - Un tanar in varsta de 22 de ani a fost arestat preventiv pentru acuzatia ca si-ar fi ucis bunicul, in varsta de 72 de ani, aplicandu-i mai multe lovituri cu un corp dur, in zona capului, in apartamentul in care locuiau impreuna, din Zalau, transmite Agerpres.

Prins la vama cu microbuzul ticsit cu produse cosmetice: Un moldovean a incercat sa introduca marfa in țara fara a o declara

18:15, 29.02.2024 - Un șofer de microbuz este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost depistat cu un lot comercial de marfuri nedeclarate vamal. Cazul a avut loc la postul vamal Leușeni pe sensul de intrare in țara.

(foto) Un tanar, prins la intrare in țara cu mașina burdușita cu „bunuri personale”. Ce a incercat sa ascunda șoferul de ochii polițiștilor

18:00, 04.02.2024 - Un tanar de 25 de ani, fiind la volanul unei mașini, a incercat sa duca de nas polițiștii de frontiera și sa ascunda de ochii acestora marfa de contrabanda. Șoferul ar fi declarat ca transporta doar bunuri personale, insa angajații de la frontiera au dejucat tentativa ilicita a acestuia.

Roman prins cu doi copii ascunși in doua genți, la frontiera dintre Franța si UK

23:45, 31.01.2024 - Un roman a fost prins cu doi copii ascunși in genți sport. Barbatul incerca sa treaca frontiera din Franța catre Marea Britanie. Pe data de 26 ianuarie, un individ de cetațenie romana, care dorea sa se imbarce pe feribot, a fost prins de catre autoritați ca incerca sa treaca frontiera din Franța catre…

A incercat sa intre in țara cu permis fals. Vezi cum a fost prins

15:21, 29.01.2024 - Polițiștii de frontiera din Satu Mare investigheaza un cetațean austriac care a fost depistat cu un permis de conducere fals, purtand insemnele autoritaților din Cehia, in timpul controlului de frontiera. Duminica, 28 ianuarie, in jurul orei 18.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu…


Ce parere ai despre aceasta stire?