Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat, amendat pentru că vindea pepeni verzi din portbagajul unui Lamborghini

Publicat:

Un barbat care, saptamana trecuta, și-a oprit Lamborghiniul de peste 500.000 de euro la marginea unui drum aglomerat din Turcia și a inceput sa vanda din portbagaj pepeni, a fost amendat de poliție, scrie digi24.ro.Insa suma cu care a fost amendat este modica pentru el - 1.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Vindea „influența” la vama cu 1000 de euro: Un barbat, reținut, dupa ce a promis ca poate urgenta „importul de automobile cu rulaj din UE”

14:30, 15.04.2024 - Un locuitor al mun. Chișinau a fost reținut in flagrant de ofițerii CNA intr-un dosar de trafic de influența. Acesta ar fi promis unei persoane sa urgenteze importul automobilelor cu rulaj din Uniunea Europeana.

(video) Și-a pus fiica de 7 ani sa mearga la volan: Un barbat din Cimișlia, amendat. Momentul in care fetița conduce

10:26, 02.04.2024 - Un barbat de 31 de ani din raionul Cimișlia s-a ales cu proces verbal, dupa ce și-a pus fiica de 7 ani sa conduca mașina. Imaginile video au fost publicate pe o rețea de socializare, iar oamenii legii s-au autosesizat.

„Justice for Eros”: barbat a fost condamnat la peste doi ani de inchisoare pentru uciderea unei motan, in Turcia

18:20, 13.03.2024 - O instanta din Istanbul a condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare un barbat judecat pentru uciderea intentionata a unei pisici, transmite miercuri agentia turca Anadolu, preluata de DPA.

Un barbat, condamnat la 12 ani de pușcarie: Vindea mașini, care nu ii aparțineau

10:10, 13.03.2024 - Un barbat din Capitala, in virsta de 40 de ani, a fost condamnat la 12 ani de inchisoare pentru escrocherii in serie. {{709570}} Sentința a fost pronunțata la 5 martie curent, de magistrații Judecatoriei Chișinau, sediul Buiucani. Individul iși va ispași pedeapsa in penitenciar de tip semiinchis, cu…

Un barbat din Darabani vindea țigari de contrabanda intr-un bar din oraș

15:15, 26.02.2024 - Un barbat din Darabani vindea țigari de contrabanda intr-un bar din oraș In acest sfarșit de saptamana, efectivele din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, angrenate in acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale și a consumului de substanțe psihoactive, au aplicat 68 de sancțiuni…

Mai multi angajati ai unei fabrici Procter&Gamble din Turcia, luați ostatici de un barbat inarmat

22:16, 01.02.2024 - Un barbat inarmat a luat joi ostatici mai multi angajati ai unei fabrici apartinand grupului american Procter&Gamble in nord-vestul Turciei, intr-un aparent protest impotriva atacurilor Israelului asupra Fasiei Gaza, a informat politia turca si agentia de stiri Demiroren, relateaza Reuters si AFP.

Barbat din vestul țarii, amendat cu 990 de lei. A umblat cu mașina…vopsita!

14:40, 01.02.2024 - Barbat din vestul țarii, amendat cu 990 de lei. A umblat cu mașina...vopsita! In dimineața zilei de 1 februarie a.c., polițiștii Biroului Rutier au oprit pentru control, un autoturism care se deplasa pe Calea Radnei, din municipiu.


Ce parere ai despre aceasta stire?