Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat a anunţat poliţia că intenționează să arunce în aer Președinția Republicii Moldova

Publicat:

Un barbat a sunat la 112 și a anunțat ca intenționeaza sa arunce in aer Președinția Republicii Moldova. Politia a stabilit ca apelul a fost facut de catre un barbat in varsta de 59 de ani aflat in stare de ebrietate. La scurt timp, individul a fost retinut si dus la inspectorat.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Apelati 112 daca L-AȚI VAZUT! Barbat disparut din Cluj-Napoca

09:00, 16.04.2024 - Poliția apeleaza la ajutorul cetatenilor pentru a gasi un barbat in varsta de 72 de ani din Cluj-Napoca. Acesta a fost dat disparut dupa ce a plecat, duminica, 14 aprilie, de acasa și nu s-a mai intors.   

Mai multe persoane au fost luate ostatice intr-o cafenea din Olanda. Un barbat a fost arestat VIDEO | UPDATE

14:20, 30.03.2024 - Mai multe persoane au fost luate ostatice intr-o cafenea din orasul olandez Ede la est de Utrecht, a anuntat sambata un purtator de cuvant al autoritatilor municipale, informeaza dpa si AFP. Poliția a reușit eliberarea ostaticilor dupa aproximativ 9 ore.

Barbat care voia sa se arunce de pe un pod din Calea Șagului din Timișoara, salvat de polițiștii locali

10:10, 02.03.2024 - Intervenție a polițiștilor locali, sambata seara, in cazul unui barbat care intenționa sa se arunce de pe Podul din Calea Șagului pentru ca „viața e grea”. El a fost oprit de oamenii legii inainte de a face un gest necugetat.

Un barbat din Arad, pastor in comunitarea sa, a fost arestat dupa ce și-ar fi violat cele trei fiice timp de 16 ani

13:00, 26.02.2024 - Un barbat de 48 de ani din judetul Arad a fost arestat preventiv, fiind acuzat ca, timp de 16 ani, si-a violat fiicele minore. Fata cea mare, care acum este majora, s-ar fi destainuit unor colegi, iar astfel Politia a deschis o ancheta, scrie News.ro

Un barbat a forțat intrarea in reședința oficiala a presedintelui brazilian Lula da Silva

00:01, 25.02.2024 - Politia federala braziliana a anuntat sambata ca a deschis o ancheta dupa o tentativa de intrare fortata, in zori, in Palatul Alvorada, resedinta oficiala a presedintelui brazilian Lula da Silva.

Carambol cu 4 mașini pe o șosea din județul Timiș. O femeie a ajuns la spital 

12:25, 29.01.2024 - Carambol cu 4 mașini pe o șosea din județul Timiș, chiar in apropierea de municipiul Timișoara, conform tion.ro.Un șofer de 56 de ani a condus o mașina pe DN 6, dinspre localitatea Izvin inspre Timișoara, iar la un moment dat a intrat in coliziune cu o alta mașina condusa de un barbat, in varsta de…

Dosar penal in cazul incendiului de locuința din Muntele Sacelului, in urma caruia un barbat imobilizat a murit surprins de flacari

13:30, 22.01.2024 - Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa in cazul incendiului de locuința din localitatea clujeana Muntele Sacelului, comuna Baișoara, in urma caruia un barbat imobilizat a murit.


Ce parere ai despre aceasta stire?