Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion militar s-a prăbușit în Nigeria. Toți pasagerii de la bord au murit

Publicat:

Un avion de mici dimensiuni al fortelor aeriene nigeriene s-a prabusit chiar in fata aeroportului din Abuja duminica, din cauza unei defectiuni la motor. Toate cele sapte persoane de la bord au murit, a anuntat purtatorul de cuvant al fortelor aeriene intr-un comunicat, preluat de Reuters, scrie Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

VIDEO. Un avion militar rusesc cu 15 persoane la bord s-a prabușit

13:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Ilusin Il-76 s-a prabusit marti la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui incendiu la unul dintre motoare, au anuntat autoritatile ruse, relateaza Reuters. Avion militar rusesc s-a prabușit in regiunea Ivanovo in timp ce decola pentru un zbor programat.…

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

(video) Un avion militar rusesc, ce ar fi transportat 65 de soldați ucraineni, s-a prabușit la Belgorod

13:30, 24.01.2024 - Un avion militar de transport rusesc Ilyushin Il-76 s-a prabușit miercuri in regiunea rusa Belgorod, au anunțat instituțiile media din Kremlin, citand surse și inregistrari video postate pe rețelele de socializare, informeaza hotnews.ro , cu referire la Reuters.

Un avion militar rusesc s-a prabușit la granița cu Ucraina. La bord se aflau soldați capturați. 65 de persoane au murit

12:15, 24.01.2024 - Un avion Il-76 s-a prabușit astazi, la granița cu Ucraina. La bord se aflau mai mulți soldați capturați, iar 65 de persoane au murit. In mediul online, au aparut și primele imagini cu momentul in care avionul face un viraj descendent și mai apoi dispare.

Tragedie aviatica ingrozitoare: 10 oameni au murit! (VIDEO)

08:55, 24.01.2024 - O tragedie aviatica ingrozitoare s-a produs in Canada. Un avion de mici dimensiuni aflat in drum catre o mina de diamante, avand la bordul sau muncitori, s-a prabusit. Conform datelor preliminare, se pare ca au murit 10 oameni! S-a prabușit in apropiere de Fort Smith Tragedia aeriana a implicat un avion…

Un avion de linie, in flacari pe aeroportul Haneda din Tokyo. Pasagerii si echipajul au fost evacuati

12:15, 02.01.2024 - Un avion al companiei Japan Airlines cu pasageri la bord a luat foc marti pe o pista a Aeroportului International Haneda din Tokyo, aparent dupa o coliziune cu o aeronava a Garzii de Coasta, conform postului public japonez de televiziune NHK, citat de Reuters si AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?