Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion militar cu circa 200 de persoane la bord s-a prăbuşit în Algeria. Nu există supravieţuitori

Publicat:

Un avion militar s-a prabușit la scurt timp dupa ce a decolat de pe baza aeriana Boufarik din Algeria, informeaza presa locala, potrivit ziare.com.La bordul avionului, un -78, se aflau zeci de trupe militare, scrie .

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Zeci de persoane ranite dupa ce o nava de croaziera s-a izbit de o ecluza pe Dunare

23:11, 30.03.2024 - Unsprezece persoane au fost ranite dupa ce o nava de croaziera a Bulgariei s-a izbit intr-un zid de beton al unei ecluze pe Dunare, in orasul Aschach an der Donau din nordul Austriei, a anuntat politia locala simbata, informeaza Reuters. Circa 160 de pasageri se aflau pe nava de croaziera care se deplasa…

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

Un mort și 5 raniți dupa ce un elicopter cu 6 persoane la bord s-a prabușit in largul coastelor Norvegiei

11:00, 29.02.2024 - Aeronava Sikorsky S-92 operata de Bristow Norvegia se afla intr-o misiune de antrenament de cautare și salvare, miercuri, cand a avut loc accidentul, au spus oficialii, relateaza Reuters .Potrivit poliției, cei șase membri ai echipajului au fost recuperași cu toții din mare de catre salvatori, dar unul…

O bucata de strada s-a prabușit la Napoli. Groapa a inghițit doua mașini și un copac

19:11, 21.02.2024 - O bucata dintr-o strada din Napoli s-a surpat miercuri dimineața, groapa cascata inghițind doua mașini și un copac. Incidentul a avut loc in jurul orei 5.00 dimineața. Doua mașini, una parcata și alta aflata in trafic, cu doua persoane la bord, au cazut in groapa. Aceeași soarta a avut-o și un platan…

Incident aviatic. Un avion s-a prabușit, in Brazilia: nu exista supraviețuitori

14:30, 29.01.2024 - Bucati din fuselajul avionului, un monomotor, au cazut pe un camp din districtul Itapeva, aflat in statul Minas Gerais, in sud-estul Braziliei, potrivit serviciului de pompieri local.Autoritațile au declarat ca aeronava s-a rupt in aer. Aparatul de zbor apartinea unei companii private si calatorea din…

Tragedii pe șoselele din Romania. Peste 1.540 de morți și circa 3.550 de persoane ranite in accidente rutiere, anul trecut.

11:45, 29.01.2024 - Numarul de decese ca urmare a accidentelor rutiere mortale produse pe drumurile din Romania ramane la cote alarmante. Peste 1.540 de persoane și-au pierdut viața anul trecut in accidente rutiere tragice.


Ce parere ai despre aceasta stire?