Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion cu 184 de pasageri a aterizat de urgență pe Aeorportul Otopeni! Pilotului i s-a făcut rău în timpul zborului

Publicat:

Un avion cu 184 de pasageri a aterizat de urgența pe ! Pilotului i s-a facut rau in timpul zborului. Aeoronava a fost așteptata de echipajele de urgența pentru ca unul dintre piloții de la bord a avut nevoie de asistența medicala.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amenințare cu bomba! Un avion a aterizat de urgența pe un aeroport din Romania / FOTO

10:10, 19.04.2024 - O alerta cu privire la o amenințare cu bomba a generat panica și agitație la Aeroportul Internațional din Timișoara, Romania. Un avion ce efectua un zbor charter din Polonia catre Egipt a fost nevoit sa aterizeze de urgența dupa ce a primit informații despre o posibila amenințare.

Alerta pe Otopeni. Un avion turcesc a aterizat de urgenta din cauza unei amenințari cu bomba

23:30, 12.04.2024 - Aterizare de urgența pe Aeroportul Otopeni, vineri seara, dupa o alerta cu bomba la bordul unei aeronave din Turcia. Citește și: Medic ATI de la Fundeni, gasit mort in spital Aeronava care circula pe ruta Varșovia-Istanbul, cu 158 de pasageri la bord, a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni dupa…

Alerta cu bomba la bordul unui avion Turkish Airlines. Aeronava a aterizat de urgența pe Otopeni

23:21, 12.04.2024 - Alerta cu bomba la bordul unui avion Turkish Airlines, care a decolat vineri seara de la Varșovia catre Istanbul. Aeronava Boeing 737-800 avea 158 de pasageri la bord și a aterizat de urgența pe Aeroportul Otopeni. 

Doi piloti au dormit timp de aproape 30 de minute in timpul zborului, in timp ce conduceau un avion plin cu pasageri

10:15, 10.03.2024 - Doi piloti indonezieni care se aflau la comanda unui avion ce transporta 153 de pasageri au adormit aproape simultan si nu au reactionat timp de aproape 30 de minute in timpul zborului, a relevat o ancheta. Cazul a determinat revizuirea operatiunilor de zboruri de noapte ale tarii, relateaza The Guardian.…

Poliția de Frontiera, detalii despre scandalul din avionul Wizz Air care a aterizat de urgența la Cluj: "A fost un conflict intre trei pasageri beți. Unul a fost lovit in cap cu un telefon"

15:35, 06.03.2024 - O aeronava Wizz Air a aterizat de urgența, luni seara, pe Aeroportul Internațional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca din cauza unui conflict izbucnit intre pasageri. Echipajul de la bord a solicitat intervenția Poliției de Frontiera.

Imagini șocante: Un pasager a incercat sa deschida usa unui avion in timpul zborului

13:36, 22.02.2024 - Un avion al companiei American Airlines cu destinatia Chicago s-a intors pe aeroportul de unde a decolat din statul american New Mexico, dupa ce unul dintre pasageri a incercat sa deschida usa in timpul zborului, a anuntat presa americana, noteaza news.ro. O inregistrare video care a circulat pe…

Momentul in care un barbat incearca sa deschida ușa unui avion, in timpul zborului | Aeronava a aterizat de urgenta

09:40, 22.02.2024 - Un avion al companiei American Airlines cu destinatia Chicago s-a intors pe aeroportul de unde a decolat din statul american New Mexico, dupa ce unul dintre pasageri a incercat sa deschida usa in timpul zborului.

[BREAKFAST] Un barbat a deschis o ieșire de urgența și a stat pe aripa unui avion. Ce parere au avut ceilalți pasageri

14:45, 29.01.2024 - Aeroportul internațional din Mexico City a transmis vineri, intr-un comunicat, ca un barbat a deschis o ieșire de urgența și a ieșit pe o aripa a unui avion care era parcat și aștepta sa decoleze, scrie AP, citat de alephnews.ro. Aeroportul a precizat intr-un comunicat ca „ieri, un pasager al unui zbor…


Ce parere ai despre aceasta stire?