Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un afacerist din Ilfov a murit pe Dunăre: S-a lovit de ramurile unor arbori, în timp ce mergea cu șalupa

Publicat:

Un barbat in varsta de 39 de ani, din judetul Ilfov, a murit in judetul Tulcea, in timp ce se deplasa cu o ambarcatiune pe Dunare, in zona Chilia, iar la un moment dat s-a lovit de ramurile unor arbori aflati in apropierea malului.

Potrivit unui comunicat al , luni, politistii au fost sesizati despre faptul ca, in urma unui eveniment naval, o persoana ar fi suferit mai multe leziuni.

Citește și: , despre imunizarea in masa: Se poate intampla in cațiva ani de zile

“Din primele verificari a rezultat faptul ca un barbat de 39 de ani,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat de 33 de ani a murit lovit de un TIR, dupa ce a incercat sa traverseze Autostrada Soarelui

11:30, 01.04.2024 - Un barbat de 33 de ani a fost accidentat mortal de un autotren, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a incercat sa traverseze ca pieton Autostrada Soarelui in zona localitatii Cernavoda.

Barbat injunghiat dupa un conflict spontan in Cornetu, județul Ilfov

20:25, 16.03.2024 - Un barbat de 60 de ani a fost injunghiat in urma unui conflict spontan izbucnit pe o strada din Cornetu, județul Ilfov. Agresorul a fugit cu mașina, impreuna cu un alt barbat, dar a fost prins pe Calea Rahovei din București.

Tragedie in Iași. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de mașina condusa de o șoferița. Victima se afla in mijlocul strazii

13:40, 07.03.2024 - Tragedie de proporții in Iași! Un barbat a murit pe loc, dupa ce a fost lovit de o mașina. Victima se afla pe trecerea de pietoni in momentul in care s-a produs tragedia. Șoferița a trait un șoc, cand a l-a lovit cu mașina pe barbat. Iata cum s-a intamplat totul.

ULTIMA ORA! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de o mașina, la Slobozia Cioraști

20:25, 20.02.2024 - Un pieton a fost lovit de o mașina, la Slobozia Cioraști. Conform Biroului de presa al IPJ Vrancea, „polițiștii rutieri intervin la un apel 112, privind un eveniment produs pe raza localitații Slobozia Cioraști, la ieșire inspre DN2 E85. Din primele informații rezulta ca un pieton a fost acroșat de…

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Caz șocant in Olt! Un barbat in varsta de 35 de ani a murit dupa ce a fost lovit de bratul unei macarale, in timp ce se afla la munca

22:10, 03.02.2024 - Un barbat in varsta de 35 de ani și-a gasit sfarșitul in timp ce se afla la munca. Mai exact, in timp ce lucra la demontarea unei macarale folosite pentru demolarea unui turn de apa din municipiul Slatina, ar fi fost lovit de un brat desprins de la aceasta.

Un barbat din Galați a murit cand a traversat printr-un loc nepermis

21:25, 28.01.2024 - Un barbat a murit, duminica seara, dupa ce a fost lovit de o mașina in localitatea Bucești, comuna Ivești, județul Galați, in timp ce a traversat strada prin loc nepermis.Potrivit Poliției Galați. accidentul a avut loc pe DN 25, in interiorul localitații Bucești, din comuna Ivești, județul Galați,…


Ce parere ai despre aceasta stire?