Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un actor indragit din Star Wars a fost rapus de coronavirus

Publicat:

Actorul britanic , care este cunoscut din "", a murit la varsta de 76 de ani din cauza coronavirusului. Sotia sa este in carantina, potrivit Metro.co.uk.Reprezentantul actorului a declarat pentru Metro.co.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Mama Marianei, acuzații grave la adresa nurorii. Elizabeta ar fi fost batuta de femeie: „Niciun pahar de apa nu mi-a adus”

18:25, 21.03.2024 - Fiul cel mic al Elizabetei a murit in urma cu șapte ani. Soția lui și-a refacut viața la scurt timp dupa ce a ramas vaduva cu un alt barbat. Are și un alt copil cu altcineva, iar soacra ei o acuza ca nu a avut grija de ea, din contra i-a facut batranețea un coșmar.

Șoc in Spania, unde un roman suparat ca l-a parasit soția și-a otravit copiii, apoi s-a sinucis

15:41, 18.03.2024 - O comunitate rurala din Spania este in stare de șoc dupa ce un barbat de origine romana și-a otravit fiicele de 2 și 4 ani, dupa care s-a sinucis. Se presupune ca barbatul a vrut sa se razbune astfel pe soția care l-a parasit de curand.

Gabriel Resources a platit sute de mii de dolari unor profesori de drept pentru a emite opinii impotriva Romaniei

12:36, 15.03.2024 - Intr-un document depus la Tribunalul Arbitral al Bancii Mondiale de la Washington, Gabriel Resources menționeaza numele a patru dintre renumiți profesori romani de drept: Corneliu Birsan, Lucian Mihai, Ovidiu Podaru și Ioan Schiau.Aceștia, precum și alții implicați, au beneficiat de onorarii de aproape…

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Cristina Ștefania, schimbare de look spectaculoasa! Cum arata soția lui Speak, dupa ce a dat o fuga la salonul de infrumusețare / FOTO

21:51, 08.03.2024 - Cristina Ștefania este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul de la noi, dar și una dintre cele mai iubite cantarețe din Romania. De curand, aceasta a dat fuga la salonul de infrumusețare, acolo unde a decis sa faca o noua schimbare. Iata cum arata acum, iubita lui Speak!

Cand ii place ceva, se vede! Ce pasiune obsesiva a facut Andreea Mironescu, soția lui Alex Iordanescu / PAPARAZZI

22:45, 06.03.2024 - Cand ii place ceva, se vede! Andreea Mironescu a facut o pasiune obsesiva, iar noi iți vom spune despre ce este vorba. Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” soției lui Alex Iordanescu și au surprins-o pe aceasta in ipostaze rare și de senzație. Iata…

Barbat din Alba Iulia, REȚINUT dupa ce și-a agresat soția, i-a distrus mai multe haine și i-a furat mașina

13:21, 04.03.2024 - Barbat din Alba Iulia, REȚINUT dupa ce și-a agresat soția, i-a distrus mai multe haine și i-a furat mașina Un barbat din Alba Iulia a fost reținut de polițiști dupa ce și-a agresat soția, i-a distrus mai multe haine și i-a furat mașina.  Potrivit IPJ Alba, la data de 3 martie 2024, polițiștii Secției…

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 15 și 16, sezonul 3, din 29 februarie 2024. Ema se intoarce acasa

23:55, 29.02.2024 - In episoadele 15 și 16 din Lia - Soția soțului meu, Ema se intoarce acasa, iar Lia și Petru au un plan pentru a afla ce pune la cale Gianni. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și in AntenaPLAY.


Ce parere ai despre aceasta stire?