Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un accident feroviar în Egipt: cel puțin două decese și 16 răniți

Publicat:

Cel putin doi oameni au murit, iar altii au fost raniti dupa ce mai multe vagoane ale unui tren au deraiat, marti seara, la periferia orasului egiptean Cairo, informeaza postul de televiziune CNN, citat de Mediafax.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

DATE DE AUDIENTA ARTICOLE…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident aviatic in Kenya: Cel putin cinci soldati kenyeni au murit in urma prabusirii unui elicopter militar

19:35, 18.04.2024 - Un elicopter militar kenyan s-a prabusit joi in vestul tarii; cinci soldati aflati la bord si-au pierdut viata, a declarat o sursa din politie a agentiei Reuters, adaugand sub rezerva anonimatului ca alti trei militari au fost raniti si sunt acum spitalizati.

VIDEO - Orașul ucrainean Cernihiv a fost lovit de rachete rusești: 8 morți și numeroși raniți

11:35, 17.04.2024 - Cel puțin opt oameni au murit in urma unui atac rusesc asupra orașului Cernihiv din nordul Ucrainei, conform Ukrainskaia Pravda.Autoritațile locale spun ca sunt și cel puțin 18 persoane ranite. Atacul a vizat infrastructura civila, a transmis primarul orașului Cernihiv.

Doliu in lumea politica din Romania. A murit in urma cu puțin timp fostul ministru Gheorghe Tinca

18:40, 11.04.2024 - Gheorghe Tinca a murit la varsta de 82 de ani! El a fost ministrul Apararii Nationale in perioada 6 martie 1994 – 12 decembrie 1996. Anunțul trist a fost facut de Ministerul Apararii Nationale, care a transmis condoleante familiei fostului demnitar. A murit Gheorghe Tinca, fostul ministru al Apararii…

Imagini din sala de concerte de la Moscova. Oamenii s-au baricadat printre scaune cand s-au auzit primele focuri de arma

10:00, 23.03.2024 - Mai mulți barbați inarmați au dat buzna in sala de concerte Crocus de langa Moscova, vineri noapte, cu puțin timp inainte sa inceapa concertul trupei ruse Piknik. Oamenii aflați in cladire au surprins momentele atacului. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emoțional.Cel puțin patru barbați…

Interpreta Gloria Gorceag, ranita intr-un accident grav: „Mașina e zob. Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile”

10:45, 16.03.2024 - Interpreta Gloria Gorceag a fost ranita intr-un accident grav produs aseara in jurul orei 22:40 pe strada Vadul lui Voda. „Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile si voi ramane cu cicatrici”, a scris cantareața pe pagina sa de Facebook.

Interpreta Gloria Gorgeag, ranita intr-un accident grav: „Mașina e zob. Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile”

10:40, 16.03.2024 - Interpreta Gloria Gorgeag a fost ranita intr-un accident grav produs aseara in jurul orei 22:40 pe strada Vadul lui Voda. „Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile si voi ramane cu cicatrici”, a scris cantareața pe pagina sa de Facebook.

(VIDEO) Un vehicul a intrat in urgența unui centru medical. Bilanț: un mort și cinci raniți

07:10, 14.02.2024 - O persoana a murit si cel putin cinci persoane au fost ranite dupa ce un vehicul a intrat, aseara, urgenta a unui centru medical din Austin, potrivit CNN . Directorul medical al spitalului, Peter DeYoung, a declarat ca șoferul a fost persoana care a murit. Patru victime au fost transportate la alte…

Accident teribil la Galați. Doua mașini au ajuns pe trotuar: cinci raniți, dintre care trei copii VIDEO

17:10, 03.02.2024 - Accident grav in centrul orașului Galați. Doua mașini au ajuns pe trotuar, iar una dintre ele s-a rasturnat, in urma unui accident produs sambata, 3 februarie 2024. ISU anunța ca cinci persoane sunt ranite, inclusiv trei copii.


Ce parere ai despre aceasta stire?