Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Umor negru rău! Teodora Nedelcu vrea nuntă în loc de înmormântare: "Dacă mori nemăritată, te îmbracă în rochie de mireasă. La final, lumea să pună și ceva în plic"

Publicat:

realizeaza unul dintre cele mai bune numere de umor negru de la iUmor. Cei trei jurați sunt impresionați de calitatea glumelor concurentei. Incepe cu o inmormantare și o ajuta și fața, caci pe chipul sau nu se schițeaza nicio urma de ras. Totul e... negru!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ramore și soția lui divorțeaza la doar 2 luni de la nunta. Caștigatorul sezonului 13 iUmor și Denisa Dragan au o fetița de 5 luni

12:50, 16.04.2024 - Remus Iosub aka Ramore, așa cum s-a facut cunoscut in cadrul show-ului iUmor, și-a luat prin surprindere fanii dupa ce s-a aflat ca divorțeaza la doua luni distanța de la nunta! Iata ce detalii au ieșit la iveala in mediul online.

Star Matinal. Cum va arata nunta Cameliei Potec. Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment: „Trebuie sa ne avantajeze” / VIDEO

09:55, 03.04.2024 - In cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Antena Stars, Camelia Potec a vorbit depsre marele eveniment care urmeaza sa aiba loc in viața ei. Iata cum va arata nunta fostei sportive de performanța! Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment.

REDUCEREEEEEE!!! LA COSTUMUL DE MIRE SI ROCHIE DE MIREASA LA TARGUL DE NUNTI

08:15, 09.03.2024 - Te poti abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV https://www.youtube.com/c/ztvro click pe clopotel si vei primi cel mai repede inregistrarile video. pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/ztvmedia/ instagram: https://www.instagram.com/ztv.ro/ sau pe Tiktok https://www.tiktok.com/@ztv.ro Acest articol…

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Bia Khalifa a imbracat rochia de mireasa! Se pregatește blonda de nunta?! / FOTO

21:35, 26.01.2024 - Bia Khalifa și-a luat fanii din surprindere! Dupa ce a fost implicata intr-un scandal uriaș,s e pare ca acum are alte preocupari. Blonda a imbracat rochia de mireasa și a defilat cu mult entuziasm! Se pregatește sau nu Bia Kfalifa de nunta?!


Ce parere ai despre aceasta stire?