Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UMF Iaşi a semnat un contract de circa 6,5 milioane lei pentru un Centrul de Inovare

Publicat:

Se preconizeaza ca, in 2050, persoanele in varsta de peste 60 de ani vor depasi 30- din populatia Europei, determinand un val in piata care a primit denumirea de „" (). Schimbarile la nivelul societatii in aceste conditii sunt foarte mari si fiecare natiune trebuie sa se organizeze din timp, proiectandu-si o strategie pentru a face fata acestei noi situatii. Universitatea de Medicina si FarmacieGrigor (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

UMF Cluj, in topul inovarii academice: 14 milioane de euro din PNRR pentru dezvoltarea infrastructurii universitare

15:45, 03.04.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a caștigat, din PNRR, doua proiecte in valoare totala de 69,3 milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii universitare.

UMF Cluj, in topul inovarii academice. Aproape 14 milioane de euro din PNRR pentru dezvoltarea infrastructurii universitare.

15:25, 03.04.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a caștigat, din Planul Național de Redresare și Reziliența (PNRR), doua proiecte in valoare totala de 69,3 milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii universitare.

UMFST, finanțare de 3,9 milioane de euro pentru reabilitarea cladirii Romtelecom

03:10, 02.04.2024 - Universitatea de Medicina, Farmacie, Științe si Tehnologie (UMFST) "George Emil Palade" din Targu Mureș a castigat o noua finanțare prin PNRR – Ministerul Educației in cadrul apelului "Modernizarea infrastructurii universitare pentru un spațiu academic echitabil". "Proiectul, in valoare de aproximativ…

Finanțare de 8 milioane de euro pentru noua Biblioteca Universitara Medicala a UMFST Targu Mureș

05:10, 30.03.2024 - Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie (UMFST) "George Emil Palade" din Targu Mureș a castigat o noua finanțare prin PNRR – Ministerul Educației in cadrul apelului "Construcția infrastructurii universitare pentru campusurile studențești ale viitorului". "Proiectul, in valoare de…

Sange pentru bolnavii din spitalele din București donat de medici la Universitatea de Medicina și Farmacie „Carol Davila”

16:01, 29.03.2024 - Prima ediție din 2024 va a campaniei „Avem același sange” a avut loc la Centrul de Simulare al Universitații de Medicina și Farmacie “Carol Davila”, unde medicii au donat sange pentru bolnavii din spitalele din București.

Contract de 11 milioane de euro, semnat de UMF „Iuliu Hațieganu” pentru modernizarea Cladirii de Anatomie. Imobilul, in lista monumentelor istorice.

11:55, 27.03.2024 - Cladirea de Anatomie a Universitații de Medicina și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, care face parte din ansamblul Clinicilor Universitare, va fi modernizata in urma unui contract de 11 milioane de euro.

Zeci de milioane de lei pentru tratamentul pacienților cu boli rare

13:26, 11.03.2024 - In Republica Moldova sint inregistrați aproximativ 2500 de pacienți cu boli rare, dintre care mai mult de jumatate sint copii. Pentru tratamentul acestora statul aloca anual peste 60 de milioane de lei. Subiectul a fost discutat in cadrul unei conferințe naționale, organizata de Ministerul Sanatații,…

UMF „Carol Davila” face inca un pas catre medicina personalizata

13:45, 30.01.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie „Carol Davila” (UMFCD) din București a inaugurat Centrul de Cercetare Dezvoltare de Structuri Terapeutice Inovative (InnoTher), deschizand, astfel, o noua etapa a cercetarii științifice medicale.   Conducerea Universitații anunța ca, prin intermediul acestei structuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?