Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UMF Cluj, prima universitate din Europa Centrală şi de Est care te poate face să devii podiatru

Publicat:

Aprope 60 de romani sufera zilnic o amputatie la nivelul membrelor inferioare. Podiatria, care se ocupa de ingrijirea piciorului, va putea fi studiata din toamna la UMF Cluj. sunt doar doua clinici de podiatrie, iar medicii s-au specializat in strainatate.

Dupa ani si ani, din toamna doritorii pot deveni medic podiatru si in Romania.

Universitatea de Medicina si Framacie din Cluj introduce masterul in podiatrie. Aceasta meserie a fost recunoscuta si introdusa in din Romania abia la sfarsitul anului 2018.

„Am dezvoltat si am pus spre acreditare…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

UMF Cluj iși reabiliteaza și modernizeaza cladirea de Anatomie. Anca Buzoianu: "Este un proiect de suflet, este prima cladire a facultații de medicina"

14:25, 19.04.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” și Agenția de Dezvoltare Regionala Nord-Vest au marcat, vineri, lansarea proiectului de modernizare și reabilitare a cladirii Anatomia, valoarea proiectului depașind 11 mil. de euro.

Au inceput lucrarile la noul spital TBC din București. Proiectul va costa 72 de milioane de euro FOTO&VIDEO

16:55, 10.04.2024 - Un nou spital va fi construit in Sectorul 4 al Capitalei. Administrația condusa de Daniel Baluța a obținut o finanțare de peste 70 de milioane de euro prin PNRR pentru a inființa un Centru de Diagnostic, Tratament și Cercetare a Tuberculozei. Noua unitate medicala va fi ridicata pe terenul pe care a…

UMF Cluj, in topul inovarii academice. Aproape 14 milioane de euro din PNRR pentru dezvoltarea infrastructurii universitare.

15:25, 03.04.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a caștigat, din Planul Național de Redresare și Reziliența (PNRR), doua proiecte in valoare totala de 69,3 milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii universitare.

DOCUMENT | Topul județelor cu cele mai multe concedii medicale. Unde se afla Buzaul

00:11, 02.04.2024 - In Romania au fost acordate in total, in anul 2023, 3.361.223 de certificate de concediu medical, arata datele transmise de Casa Naționala de Asigurari de Sanatate, la solicitarea HotNews.ro. In Top10 al județelor cu cele mai multe certificate de concediu medical acordate in 2023 apar, pe langa București…

Romania, printre țarile care au cele mai multe probleme de sanatate orala. Consultații stomatologice gratuite in cadrul campaniei de la UMF Cluj.

15:01, 20.03.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie Cluj-Napoca deruleaza campania „Cu un zambet mai aproape de sanatate!” care prevede promovarea educației pentru sanatate orala in randul copiilor de gradinița și a elevilor și acordarea de consultații stomatologice gratuite.

Harta accesului la AVORT in Romania! Gradul de acces la avort in Cluj este de 0-5%!

17:20, 07.03.2024 - Asociația Moașelor Independente a realizat o harta a accesului la avort in Romania, in județul Cluj, gradul de acces la avort fiind de 0-5%. Potrivit cercetarii, peste 80% dintre spitalele publice nu ofera servicii de avort sau nu pot fi contactate. In plus, o alta bariera cu care se confrunta pacientele…

Un milion de euro, pentru digitalizarea viitorului Spital universitar

21:15, 06.03.2024 - Universitatea de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie "George Emil Palade" din Targu Mureș a castigat o noua finanțare prin PNRR – Ministerul Sanatații, de aprox. 1 milion de euro, pentru digitalizarea viitorului Spital universitar. Un spital universitar ar putea fi construit in Targu Mureș, unul…

Mureș: Proiectul Parcului Universitar Științific și Tehnologic ”Novum Forum” al UMFST, in dezbatere publica

08:15, 14.02.2024 - Universitatea de Medicina, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) "George Emil Palade" din Targu Mureș invita publicul interesat la sedinta de consultare a populatiei pentru documentatia Plan urbanistic Zonal (PUZ) – Reconversie urbanistica petnru inființare Parc Universitar Științific și Tehnologic…


Ce parere ai despre aceasta stire?