Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultimul mesaj al Cristinei Ţopescu. Ce a transmis prezentatoarea TV a doua zi de Crăciun

Publicat:

a murit. Ultimul mesaj postat de regretata jurnalista pe pagina sa de socializare dateaza din 29 decembrie 2019, ora 21.59. In a doua zi de Craciun, prezentatoarea TV a transmis un mesaj cu referire directa la care indeamna oamenii sa iubeasca animalele.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elicopterul Ingenuity trimis de NASA pe Marte a transmis ultimul sau mesaj spre Terra. Care va fi noua lui misiune

14:40, 17.04.2024 - Micul elicopter Ingenuity, trimis de NASA pe planeta Marte, a transmis ultimul sau mesaj spre Terra si va fi utilizat de acum inainte ca o baza fixa pentru colectarea de date de pe suprafata "Planetei Rosii", a anuntat marti agentia spatiala a Statelor Unite, citata de AFP.

Irina și Razvan Fodor o sarbatoresc pe fiica lor. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatoarea de la Asia Express: „Copil-soare...” / FOTO

15:36, 24.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Fodor și asta pentru ca Diana Fodor iși sarbatorește ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Irina Fodor i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale. Iata ce a postat prezentatoarea de la Asia Express pe rețelele de socializare!

Gabriela Prisacariu a ajuns pe perfuzii. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului: „Am o scuza”

13:30, 07.03.2024 - Gabriela Prisacariu se confrunta cu o raceala puternica, fapt care a adus-o la spital, unde i-a fost administrata o perfuzie. De pe patul de spital, soția lui Dani Oțil i-a transmis un mesaj soțului.

Ultimul mesaj transmis de Oana Roman, dupa decesul mamei sale. Reacțiile au aparut imediat. Unde va fi inmormantata Mioara Roman

14:20, 24.02.2024 - Mioara Roman, mama Oanei Roman, s-a stins din viața in cursul zilei de 23 februarie 2024. Oana Roman a transmis un mesaj la care urmaritorii au reacționat imediat. Unde va fi inmormantata Mioara Roman.

Sanda Ladoși da de pamant cu amantlacurile din showbiz. Ce mesaj dur a transmis artista

15:35, 23.02.2024 - In urma cu ani de zile, Sanda Ladoși demasca industria muzicala romaneasca prin expunerea anumitor situații neplacute prin care trec anumite artiste in devenire. In anul 2017, cantareața era prezenta in cadrul emisiunii „Star Chef”, difuzata la Antena Stars, și a condamnat amantlancurile din showbiz-ul…

Ultimul mesaj lasat de Maria Tanase inainte sa moara: Scrisoare emoționanta de ramas bun

22:25, 22.02.2024 - Ultimele cuvinte scrise de Maria Tanase inainte de a pleca din aceasta lume sunt un testament al iubirii și recunoștinței. Intr-o scrisoare adresata soțului sau, talentata interpreta și-a exprimat gandurile, lasand in urma un mesaj de adio și mulțumire pentru viața petrecuta alaturi de cel care i-a…

Ultimul mesaj al lui Alexei Navalnii, inainte sa moara: „Ma trimit intr-o celula de pedeapsa”. Ce i-a transmis soției sale

14:45, 16.02.2024 - Opozantul rus, Alexei Navalnii, a acuzat, in ultimul sau mesaj, ca șefii coloniei penale in care era incarcerat incearca sa „doboare recordul” de lingușire pe langa președintele Vladimir Putin și ca tocmai l-au trimis pentru inca 15 zile intr-o celula de pedeapsa, scrie hotnews.ro .

Volodimir Zelenski a transmis un mesaj despre "eforturi de pace" in timpul vizitei in Germania

13:35, 16.02.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns in Germania, in debutul unui turneu european de pe urma caruia spera sa obțina asistența militara vitala și sa semneze acorduri bilaterale de securitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?