Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultimele zile de toamnă aduc ploi și ninsori. Cum va fi vremea luni, 28 noiembrie. Cât de frig se anunță

Publicat:

Ultimele zile din noiembrie se anunța reci, cu ploi slabe in majoritatea regiunilor și ninsori la munte. Maximele nu vor depași 9 grade Celsius, iar dimineața și noaptea va fi ceața. Luni, 28 noiembrie, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), regimul termic va fi apropiat de cel specific perioadei. Cerul va fi variabil, cu innorari […] zile de toamna aduc ploi și ninsori. Cum va fi vremea luni, 28 noiembrie. Cat de frig se anunța apare prima data in Vremea noua - Liderul presei vasluiene .

Citeste articolul mai departe pe vrn.ro…  

Sursa articol: vrn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vreme rece și mohorata joi, 7 martie. Unde se anunța lapovița și ninsoare, in ce regiuni va ploua

07:30, 07.03.2024 - Pentru joi, 7 martie, meteorologii anunța o racire considerabila a vremii fața de zilele anterioare. Maximele termice se vor situa intre 2 și 10 grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre -4 și 5 grade Celsius, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Vremea marți, 5 martie. Temperaturi ridicate, dar cu vant. Unde se anunța lapovița și ninsoare

07:45, 05.03.2024 - Ziua de marți, 5 martie, aduce temperaturi ridicate pentru aceasta perioada, dar și precipitații sub forma de lapovița și ninsoare și averse, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM). Maximele termice se vor situa intre 8 și 19 grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre -1 și 6.

Prognoza meteo, 1 februarie: vreme mai calda in prima zi a lunii. Unde se anunța lapovița și ninsori

10:50, 01.02.2024 - Ziua de joi, 1 februarie, ne aduce temperaturi ridicate fața de cele din zilele precedente, intrucat maximele termice se vor situa intre 4 și 12 grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre -6 și 4 grade Celsius, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Furtuna Isha, cu cod ROȘU de ninsori și vant puternic, lovește Romania. ANM anunța unde va ninge puternic

08:20, 22.01.2024 - Potrivit meteorologilor, cel puțin pana miercuri, temperaturile vor ramane negative, iar apoi vremea se incalzește, dar nu vom scapa de precipitații. Daca in București temperaturile au fost de -6 grade, in Brașov, termometrele au aratat chiar -18 grade. Poleiul a fost principalul pericol pentru șoferi. …

Avertisment ANM de ultima ora! Vremea devine geroasa și vor fi chiar și -21 de grade! Ce anunța meteorologii

14:10, 09.01.2024 - Avertisment meteo pentru romani. Cei de la Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) au emis o avertizare de Cod galben de intensificari ale vantului. In unele zone, vremea va deveni geroasa și se vor atinge chiar și -21 de grade Celsius.

Aerul polar aduce ger și ninsori in Romania. Elena Mateescu: Temperaturile scad pana la minus 15 grade

08:05, 04.01.2024 - Aerul polar ajunge in Romania, iar incepand de luni, 8 ianuarie, racirea va fi una semnificativa. Elena Mateescu, director general al Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) a declarat la Digi24 ca masa de aer polara va aduce frig, lapovița și ninsoare. In prima parte a saptamanii, minimele pe…

Vremea miercuri, 3 ianuarie. Unde se anunța ninsori, lapovița și polei

07:40, 03.01.2024 - Ziua de miercuri, 3 ianuarie, ne aduce temperaturi neobișnuite pentru data din calendar, intrucat maximele termice se vor situa intre 4 și 14 grade Celsius, iar minimele se vor incadra in general intre 0 și 7 grade Celsius, conform Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Cum va fi vremea in noaptea de Revelion 2024. Temperaturile prognozate de meteorologi

11:25, 31.12.2023 - Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit in noaptea dintre ani in cea mai mare parte a tarii. Primele ninsori sunt asteptate pe 1 si 2 ianuarie, dar numai la altitudini de peste 2.500 de metri, potrivit estimarilor meteorologilor.In Capitala, temperaturile maxime vor atinge duminica 12 grade, precum…


Ce parere ai despre aceasta stire?