Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ULTIMĂ ORĂ: Unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri a murit într-un accident de maşină

Publicat:

Wang, care era intr-o calatori de afaceri, a suferit o cazatura dupa care nu si-a mai putut reveni, potrivit declaratiilor companiei. Wang a murit marti dimineata dupa ce a cazut de pe o stanca de 15 metri in timp ce se aseza pentru a fi fotografiat, potrivit unui ofiter de politie din Avignon. Moartea nu este considerata a fi avut loc in conditii suspecte, spune ofiterul.

Moartea subita a lui Wang vine intr-un moment n care grupul, una dintre cele mai indatorate companii chineze, dadea semne ca ar depasi problemele. Liderii din China au decis sa ajute HNA, furnizand capital pentru a…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Grav accident de circulație, in Romania: doi oameni au murit!

20:05, 25.03.2024 - Un grav accident de circulație a avut loc luni, 25 martie, la ieșirea din Pașcani, spre suburbia Gaștești, pe drumul național. Un barbat in varsta de 74 de ani și o femeie și-au pierdut viata. Masina victimelor a patruns pe contrasens Mașina in care se aflau, inmatriculata in județul Brașov, ar fi patruns…

Grav accident pe Autostrada Soarelui! O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce o mașina s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat 

17:06, 16.03.2024 - Un accident grav a avut loc pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona localitații Lehliu Gara, din județul Calarași. O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat.

Accident dramatic in Sibiu. Trei oameni au murit dupa ce o mașina și un camion s-au izbit violent

17:30, 08.03.2024 - In urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul s-a soldat cu trei victime.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".

Tragic! Ilie și Dragoș au murit arși de vii. Mașina in care se aflau a luat foc

15:51, 30.01.2024 - Potrivit Antena3.ro., ei sunt Ilie și Dragoș, cei doi tineri de 19 si 16 ani, care au murit, marti dimineata, intr-un accident rutier urmat de un incendiu, pe DN24, in localitatea Berheci din Galați. Cei doi erau verișori, iar Ilie luase carnetul de trei luni, „In data de 30 ianuarie 2024, la ora 09:45,…

Tragedie in China: cel puțin 39 de oameni au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un magazin

10:25, 25.01.2024 - 39 de oameni au murit și alți noua au fost raniți in timpul unui incendiu izbucnit intr-un magazin din China. Numarul victimelor ar putea crește, deoarece in interior se aflau mai multe persoane, avertizeaza autoritațile, potrivit Reuters.

ACCIDENT grav cu 8 oameni inghesuiti intr-o masina cu cauciucuri de vara. 2 copii au murit

08:35, 10.01.2024 - Un autoturism care avea cauciucuri de vara a fost implicat intr-un grav accident in care si-au pierdut viata doi copii minori. In accident au mai fost implicate alte 6 victime, toti 8 aflandu-se inghesuiti masina care a derapat de pe sosea. 


Ce parere ai despre aceasta stire?