Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ULTIMA ORĂ - O gravidă este singurul supraviețuitor al unui accident deosebit de grav în Sibiu

Publicat:

Trei pasageri au murit duminica dupa-amiaza intr-un accident rutier produs pe DN1, intre Cristian si . Singurul supraviețuitor este o femeie insarcinata in 30 de saptamani. Gravida a suferit o fractura de femur și a fost dusa la Spitalul din Sibiu, pentru investigații și tratament.

Potrivit Ambulanței Sibiu, victimele aflate in stare critica nu au raspuns manevrelor de resuscitare, din cauza ranilor extrem de grave, fiind declarat decesul.

, purtatorul de cuvant al Poliției Sibiu, a declarat ca accidentul ds-a produs dupa un impact frontal intre doua…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul Rafila trimite Inspecția Sanitara de Stat la spitalul din Bacau - O gravida a murit, sunt acuzații de malpraxis (VIDEO)

12:15, 08.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat luni ca trimite Inspecția Sanitara de Stat la Spitalul din Bacau, unde o gravida a murit saptamana trecuta.„Nu cunosc cazul. Am venit aseara din Statele Unite. Ma interesez și vin cu un raspuns.

Singurul supravietuitor al lagarului Auschwitz-Birkenau din Targu Mures, Zsuzsa Diamantstein, a decedat la 102 ani

22:10, 29.03.2024 - Primarul din Targu Mures, Soos Zoltan, a anuntat, vineri, ca singurul supravietuitor al lagarului Auschwitz-Birkenau care mai traia in municipiu, Zsuzsa Diamantstein, a decedat la varsta de 102 ani.

Un autobuz a cazut de pe un pod. Un copil de 8 ani este singurul supraviețuitor

00:55, 29.03.2024 - Aproape toti pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, si-au pierdut viata joi in Africa de Sud intr-un accident rutier grav, dupa ce vehiculul in care se aflau a cazut de pe un pod, de la aproximativ 50 de metri, relateaza AFP.

Tragedie in Africa de Sud: Un autocar cu 46 de oameni la bord a cazut de pe un pod. Un copil de 8 ani este singurul supraviețuitor

22:26, 28.03.2024 - 45 de persoane de oameni au murit, joi, intr-un grav accident care a avut loc in Africa de Sud. Un autocar cu 46 de oameni la bord a cazut de pe un pod și a luat foc. Singurul supraviețuitor este un copil de opt ani, potrivit Sky News.

Proiecte europene de succes, la singurul spital cu profil de recuperare multidisciplinara din Transilvania

23:15, 14.03.2024 - Proiecte europene de succes, la singurul spital cu profil de recuperare multidisciplinara din Transilvania Aparatura robotizata destinata recuperarii medicale și lucrari pentru modernizarea infrastructurii, la Spitalul de Recuperare    

Ultimul supraviețuitor al echipei care a cucerit prima data Everestul spune ca muntele a devenit aglomerat și murdar

13:30, 03.03.2024 - Singurul membru supraviețuitor al expediției de alpinism care a cucerit pentru prima data Muntele Everest a declarat sambata ca cel mai inalt varf din lume este prea aglomerat și murdar, iar muntele este un zeu care trebuie respectat.

Cum s-a produs explozia de la spitalul Movila. Inspector ITM: „E vorba de un Dorel, ca sa ințelegeți”

09:41, 27.02.2024 - Inspectorii ITM prahoveni au deschis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs explozia la spitalul Movila. Un muncitor a taiat o țeava intr-un salon unde se afla o pacienta in coma, conectata la oxigen.

Nenorocire pe autostrada – un șofer care a coborat sa semnalizeze un accudent a fost izbit de o alta mașina

16:20, 09.02.2024 - Doua persoane au fost ranite joi dimineața, 8 februarie, intr-un accident la ieșirea spre Agnita, județul Sibiu, de pe Autostrada Ramnicu Valcea-Deva. O mașina a lovit parapetul median și a ramas blocata pe banda 2, iar șoferul a coborat sa semnalizeze evenimentul. La randul sau, a fost și el lovit…


Ce parere ai despre aceasta stire?