Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ULTIMĂ ORĂ Academicianul Leon Dănăilă ia ATITUDINE în SCANDALUL iscat în jurul bolii sale: E fake news

Publicat:

acuza o campanie de fake news care-l vizeaza si a transmis, sambata, ca nu a solicitat niciunui corp medical si niciunei institutii o proteza de sold si nici nu este inscris pe vreo lista in vederea obtinerii unui astfel de dispozitiv, scrie News.ro.

”In ultimele zile, au fost raspandite in spatiul public mai multe informatii false despre starea mea de sanatate si anumite solicitari pe care le-as fi facut. Dat fiind ca tin la corecta informare a publicului si nu imi doresc ca numele meu sa fie folosit intr-o campanie de fake news, tin sa fac urmatoarele precizari.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Scandalul de la Școala de Arte din Barlad are ecouri in Austria. Un fost elev, astazi violonist, ia atitudine

00:25, 17.04.2024 - REACȚIE… Un fost elev al Școlii de Arte “N. N. Tonitza” Barlad, stabilit astazi in Austria, s-a alaturat campaniei “Arta se face in liniște”. Tudor Andrei a auzit de atmosfera tensionata din școala pe care a absolvit-o și a realizat un video inedit: imaginile il surprind pe acesta cantand la vioara,…

Scandalul puiului vopsit miroase a campanie electorala? „Trebuie sa fim atenți ce informații lansam in spațiul public"

16:05, 28.03.2024 - Scandalul puilor vopsiți ca sa para mai "naturali" a fost lansat in spațiul public de șeful Protecției Consumatorului, Horia Constantinescu. Intamplator sau nu, la o zi dupa ce a generat dezbaterea, acesta a anunțat ca va demisiona din funcție pentru a candida la Primaria Constanța din partea PSD.

Olesea Stamate comenteaza scandalul iscat in jurul președintelui Comisiei Pre-Vetting

15:50, 25.03.2024 - Olesea Stamate, ex-președinta Comisiei juridice numiri și imunitați, a fost intrebata cum și cine a verificat integritatea și reputația persoanelor selectate in componența Pre-Vetting, in contextul dezvaluirilor ce-l vizeaza pe președintele Comisiei, Herman von Hebel, implicat intr-un scandal financiar,…

Florin Roman intervine in scandalul iscat de mutarea bisericii de lemn din Alba Iulia. Ce spune deputatul PNL de Alba

12:40, 19.02.2024 - Florin Roman intervine in scandalul iscat de mutarea bisericii de lemn din Alba Iulia. Ce spune deputatul PNL de Alba Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, intervine in scandalul iscat de posibila stramutare a bisericii de lemn, din alba Iulia. Este vorba despre biserica de lemn, din  apropierea Stației…

Campanie DSVSA Alba de supraveghere a rabiei la vulpi: 120 de animale testate in vederea depistarii bolii

09:25, 08.02.2024 - Campanie DSVSA Alba de supraveghere a rabiei la vulpi: 120 de animale testate in vederea depistarii bolii Campanie DSVSA Alba de supraveghere a rabiei la vulpi: 120 de animale testate in vederea depistarii bolii Direcția Sanitara Veterinara și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba continua și in…

Cum s-a inchis scandalul Carcotași - Andreea Esca iscat cand aceasta a aparut injurand, inainte de jurnal. „Pe caseta, era mult mai grav”

12:55, 04.02.2024 - Celebrul episod difuzat cu ani in urma de Cronica Carcotașilor, in care Andreea Esca a aparut injurand inainte de jurnal, a deranjat-o nu doar pe vedeta Știrilor ProTv. Șerban Huidu a dezvaluit in pocastul lui Mihai Morar cum a fost chemat de Adrian Sarbu la ProTv, la negocieri.

Margot Robbie reacționeaza la scandalul iscat de nominalizarile la Oscar: „Nu ai cum sa fii trist cand ești atat de binecuvantat”

10:00, 01.02.2024 - Actrița Margot Robbie, vedeta filmului cu cele mai mari incasari din 2023, Barbie, a reacționat la scandalul iscat dupa ce nu a fost nominalizata la Oscar pentru cea mai buna actrița, scrie BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?