Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UE sancţionează şase persoane şi o entitate pe care le consideră vinovate de otrăvirea lui Navalnîi

Publicat:

(UE) urmeaza sa sanctioneze joi sase persoane - considerate vinovate de otravirea in Rusia a opozantului rus - si o entitate implicata in producerea agentului neurotoxic folosit, au declarat miercuri surse europene pentru AFP.

Sanctiunile constau in interzicerea intrarii pe teritoriul UE si o blocare a activelor si urmeaza sa intre in vigoare joi, potrivit news.ro.

Citește și: , dupa noul record de cazuri Covid-19: Nu mai facem fața la pacienți!

O procedura scrisa a fost lansata, pentru a permite guvernelor europene sa-si…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia incearca sa saboteze caile ferate europene: Acuzații grave lansate de la Praga

17:25, 06.04.2024 - Rusia a facut "mii" de incercari pentru a se infiltra in retele feroviare europene, intr-o campanie destinata sa destabilizeze Uniunea Europeana si sa saboteze o infrastructura vitala, a declarat ministrul ceh al Transporturilor, Martin Kupka pentru Financial Times, noteaza Agerpres.

Suedia și Finlanda cer UE sa inaspreasca sancțiunile anti-Rusia, specific impotriva „responsabililor de moartea lui Navalnii”

14:15, 26.03.2024 - Finlanda și Suedia cer ca Uniunea Europeana sa-și inaspreasca sancțiunile impuse contra Rusiei ca urmare a uciderii in lagar a opozantului Aleksei Navalnii. Ministrul de externe al Suediei, Tobias Billstrom, a declarat, marți, ca „sancțiunile ar trebui extinse”.

UE sancționeaza 33 de persoane și doua entitați pentru moartea opozantului rus Aleksei Navalnii

16:55, 22.03.2024 - Consiliul Uniunii Europene a decis vineri sa impuna masuri restrictive impotriva a 33 de persoane si a doua entitati legate de moartea subita intr-o colonie penala stricta a politicianului rus de opozitie Aleksei Navalnii. Aceasta decizie a fost luata in cadrul regimului mondial de sanctiuni al Uniunii…

Iulia Navalnaia spune ca Putin nu este președintele legitim al Rusiei: „Nu l-am ales”

14:00, 19.03.2024 - Vaduva liderului opozitiei ruse Aleksei Navalnii a declarat, marti, ca Vladimir Putin nu este presedintele legitim al Rusiei si ca rezultatele oficiale ale alegerilor nu au nicio insemnatate, relateaza Reuters, citata de Agerpres.„Ne-am dovedit noua insine si altora ca Putin nu este presedintele nostru.…

Peste o suta de persoane au fost arestate in Rusia in timpul funeraliilor lui Aleksei Navalnii

11:56, 02.03.2024 - Peste o suta de persoane au fost retinute in toata Rusia in timpul funeraliilor liderului opozitiei ruse, Alexei Navalnii, care a fost inmormantat vineri la Moscova, pe fondul unor masuri stricte de securitate, scrie EFE, preluat de News.ro.

Reexport pentru Kremlin: Cum reușește Erevanul sa eludeze sancțiunile pentru ca a ajutat Moscova

10:55, 26.02.2024 - In timp ce Statele Unite și Uniunea Europeana incearca sa priveze Rusia de accesul la componentele folosite pentru nevoile armatei ruse, Parisul, convenind cu Erevanul, ajuta Moscova sa aiba cu ce lupta impotriva Ucrainei.

Peste 150 de persoane au primit condamnari in Rusia dupa participarea la acțiuni de comemorare a lui Aleksei Navalnii

08:05, 19.02.2024 - Instanțele rusești au condamnat in ultimele zile peste 150 de persoane la pedepse scurte cu inchisoarea, in urma manifestațiilor pașnice organizate spontan in memoria opozantului rus Aleksei Navalnii, mort in detenție, relateaza publicația independenta rusa The Moscow Times și AFP, citata de Agerpres.Potrivit…

UE pregateste un nou pachet de sanctiuni impotriva Rusiei, la doi ani de la inceputul razboiului

16:05, 05.02.2024 - Uniunea Europeana se pregateste sa impuna Rusiei un nou pachet de sanctiuni, inaintea implinirii a doi ani de la declansarea invaziei ruse care a declansat razboiul din Ucraina, informeaza Agerpres, care preia dpa.Sanctiunile vor fi extinse semnificativ, incluzand peste 200 de persoane si organizatii…


Ce parere ai despre aceasta stire?