Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UE ar putea interzice etichetele cârnați pe produsele vegetariene

Publicat:

Parlamentarii europeni vor decide saptamana viitoare daca interzic folosirea unor termeni ca „friptura”, „carnați”, „escalop” și „burger” pentru produsele pe baza de plante, scrie Hotnews.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Dieta care impaca produsele specific romanești cu alimentația sanatoasa. Hancu: „Pastram fasolea, dar fara carnați”

23:05, 13.04.2024 - E nerealist sa credem ca dietele mediteraneene/nordice, cele mai sanatoase din lume, vor putea fi introduse in Romania pe scara larga. Cercetatorii romani analizeaza dieta carpato-danubiana, un model alimentar care incearca sa impace produsele specific romanești cu alimentația sanatoasa.

Franța syspenda interzicerea etichetei „friptura” pe produsele vegetariene

07:45, 11.04.2024 - Curtea Suprema Administrativa din Franța a suspendat un decretul care interzicea folosirea cuvantului "friptura" pentru produsele vegetariene. Este o victorie pentru producatorii de alimente vegetariene și vegane.

Franța interzice denumiri precum „steak”, „escalop” și „jambon” pentru produsele vegetale

17:50, 27.02.2024 - Un nou decret publicat marti de guvernul francez precizeaza lista denumirilor care sunt rezervate produselor de origine animala, precum „steak”, „escalop”, „jambon”, „file” si „antricot”, si care devin astfel interzise pentru produsele pe baza de proteine vegetale, informeaza AFP și Agerpres.

Franța interzice folosirea denumirilor „steak”, „escalop” sau „jambon” pentru produsele vegetale

16:05, 27.02.2024 - Guvernul francez a emis, marti, un decret prin care interzice folosirea denumirii de „steak„ (-friptura-n.r.) pentru produsele pe baza de proteine vegetale, precizand ca aceasta denumire este rezervata produselor pe baza de proteine de origine animala, informeaza AFP, potrivit Agerpres. 

Recomandari pentru cadourile de Sfantul Valentin și Dragobete. Sfaturile directorului ANPC

09:41, 12.02.2024 - Paul Anghel, director in cadrul Autoritatii Nationale pentru Protectia Concumatorilor (ANPC) a postat, duminica, pe Facebook, sfaturi pentru alegerea cadourilor de Sfantul Valentin si Dragobete . Directorul din cadrul ANPC arata ca se apropie Sfantul Valentin si Dragobetele, sarbatori ale iubirii, ocazii…

Plafonarea adaosului comercial pentru produsele de baza, prelungita cu inca 2 luni. Ciolacu: „Plafonarea a temperat cresterile speculative de preturi”

19:00, 29.01.2024 - Masura plafonarii adaosului comercial va fi prelungita cu doua luni, pana la sfarsitul lunii martie 2024, a anuntat luni premierul Marcel Ciolacu."Am decis sa prelungesc cu 60 de zile ordonanta privind plafonarea adaosurilor comerciale la alimentele de baza. Romanii trebuie sa aiba parte in continuare…


Ce parere ai despre aceasta stire?