Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tzancă Uraganu, întâlnire neașteptată cu Raed Arafat. Ce mesaj a transmis manelistul: "Am decis…” / FOTO

Publicat:

Intalnire de gradul zero intre și ! Manelistul și-a luat prin surprindere fanii din mediul online, asta dupa ce a postat o fotografie cu . Cantarețul a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele de socializare. Iata cum s-au fotografiat cei doi!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bogdan de la Ploiești, ironie la adresa lui Tzanca Uraganu. Ce mesaj i-a transmis colegului de breasla: ”Demonstreaza ce om bun este...”

23:40, 05.04.2024 - Bogdan de la Ploiești a facut mai multe glume pe seama colegului sau de breasla, Tzanca Uraganu. Cel din urma urmeaza sa lanseze o noua piiesa, iar unul dintre articolele de imbracaminte pe care l-a purtat, l-a facut pe manelist sa reacționeze, in mod ironic, pe rețelele de socializare.

Ema Oprișan și Razvan Kovacs de la Insula Iubirii l-au sarbatorit pe fiul fostei concurente. Ce mesaj i-a transmis: „Copilul meu drag...” / FOTO

23:46, 25.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia Emei Oprișan și a lui Razvan Kovacs și asta pentru ca cei doi il sarbatoresc pe fiul ei. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, fosta concurenta de la Insula Iubirii i-a transmis un mesaj emoționant baiatului ei, Noah. Iata ce a postat aceasta pe rețelele de socializare!

Sofer prins cu 275 km pe ora in jud. Brașov! Poliția i-a transmis un mesaj pe Facebook: Am decis sa-ți oferim un "permis de odihna"

07:16, 05.03.2024 - ”Stimate conducator auto, avem onoarea de a te informa ca vehiculul tau a fost surprins de aparatul radar intr-o cursa de viteza mai captivanta decat un film de actiune! Suntem impresionati de performanta ta, insa suntem aici pentru a te ajuta sa ramai cu picioarele pe pamant (sau pe asfalt, in cazul…

Sofer prins cu 275 km pe ora in jud. Brașov! Poliția i-a transmis un mesaj pe Facebook: Am decis sa-ți oferim un "permis de odihna"

20:56, 03.03.2024 - ”Stimate conducator auto, avem onoarea de a te informa ca vehiculul tau a fost surprins de aparatul radar intr-o cursa de viteza mai captivanta decat un film de actiune! Suntem impresionati de performanta ta, insa suntem aici pentru a te ajuta sa ramai cu picioarele pe pamant (sau pe asfalt, in cazul…

Tzanca Uraganu, prins de politie cand gonea cu 159 km/h

12:10, 21.02.2024 - Cantarețul de manele Tzanca Uraganu a ramas fara permis dupa ce polițiștii l-au prins „zburand” pe autostrada cu un bolid de lux, marți seara, in apropiere de București. Manelistul a fost prins conducand cu 159 kilometri la ora pe o porțiune de șosea pe care limita maxima era de 100 km/ora. Se afla…

VIDEO Tzanca Uraganu, audiat de poliție pentru bani falși. Manelistul spune ca i-a primit la dedicații: „Sa ma ia Poliția pe mine, ca vreți voi sa va rupeți in figuri pe stomacul gol”

14:41, 20.02.2024 - Celebrul manelist Tzanca Uraganu spune ca a fost audiat de poliție intr-un dosar cu bani falși. El susține ca ar fi primit bancnote false in timpul dedicațiilor: „Stau eu pe drumuri din cauza voastra, sa ma ia Poliția pe mine, ca vreți voi sa va rupeți in figuri pe stomacul gol”, le-a spus acesta oamenilor…

Caz terifiant. O tanara a decis sa fie eutanasiata din cauza unei boli de care mulți sufera. Ce mesaj tulburator a transmis

18:15, 31.01.2024 - O tanara din Olanda a decis sa renunțe la viața dupa ce medicii i-au pus un diagnostic cumplit. Aceasta a apelat la eutanasiere și a transmis un mesaj in mediul online care i-a lasat pe mulți fara cuvinte.

Tzanca Uraganu și Alina Marymar, ipostaze romantice in Dubai! Cantarețul și-a dus iubita intr-o vacanța de vis / FOTO

21:35, 29.01.2024 - Așa cum a obșinuit pe toata lumea, Tzanca Uraganu traiește ”pe picior mare” alaturi de iubita lui! Manelistul a dus-o pe Alina Marymar intr-o vacanța de lux in Dubai. Cei doi au fost surprinși in ipostaze romantice unul alaturi de celalalt!


Ce parere ai despre aceasta stire?