Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tzancă Uraganu a petrecut cu zeci de invitați în plină pandemie! Manelistul nu a mai ținut cont de lege / FOTO

Publicat:

a petrecut cu ocazia onomasticii sale alaturi de zeci de invitați, in ciuda pandemiei de coronavirus. Manelistul nu a mai ținut cont de lege, iar imaginile de la ziua lui au ajuns imediat pe Internet.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tzanca Uraganu și Andrew Tate, surprinsi la razia politistilor, in Bucuresti. Manelistul a facut show in fata agentilor (VIDEO)

09:55, 25.02.2024 - A fost razie de amploare, in noaptea de sambata spre duminica, in Bucuresti. Printre cei opriti de politisti in trafic s-au numarat Tzanca Uraganu și Andrew Tate. Manelistul a facut show in fața camerelor de filmat. Tzanca Uraganu, mesaj pentru soferi Tzanca Uraganu a transmis șoferilor sa nu se urce…

Tzanca Uraganu ar fi fost prins in timp ce conducea cu 160 km/h! Polițiștii i-ar fi suspendat permisul

11:36, 21.02.2024 - Tzanca Uraganu ar fi dat de probleme grave! Manelistul ar fi fost prins in timp ce conducea cu o viteza de 160 km/h! Polițiștii i-ar fi suspendat permisul de conducere din acest motiv, Incidentul s-a produs intre București și Brașov.

Xtra Night Show. Primele declarații ale lui Tzanca Uraganu, dupa ce a primit bani falși la un eveniment. Ce decizie a luat manelistul: „Cine va mai face asta...” / VIDEO

07:50, 21.02.2024 - Tzanca Uraganu are din nou probleme cu oamenii legii! Manelistul a ajuns la secția de poliție, dupa ce a fost prins cu bani falși. Iata primele declarații ale artistului, dupa ce a primit bani falși la un eveniment. Ce decizie a luat manelistul.

VIDEO Tzanca Uraganu, audiat de poliție pentru bani falși. Manelistul spune ca i-a primit la dedicații: „Sa ma ia Poliția pe mine, ca vreți voi sa va rupeți in figuri pe stomacul gol”

14:41, 20.02.2024 - Celebrul manelist Tzanca Uraganu spune ca a fost audiat de poliție intr-un dosar cu bani falși. El susține ca ar fi primit bancnote false in timpul dedicațiilor: „Stau eu pe drumuri din cauza voastra, sa ma ia Poliția pe mine, ca vreți voi sa va rupeți in figuri pe stomacul gol”, le-a spus acesta oamenilor…

”Sunt intr-o perioada grea...” Tzanca Uraganu și-a speriat fanii! Cu ce probleme se confrunta manelistul / FOTO

11:26, 20.02.2024 - Tzanca Uraganu și-a speriat fanii cu un mesaj ingrijorator. Manelistul ar trece printr-o perioada dificila, mai ales dupa ultimele scandaluri in care a fost implicat. Tzanca Uraganu și-a pus fanii pe ganduri cu ultima postare.

Tzanca Uraganu tuna și fulgera la adresa reprezentanților unei companii de telefonie mobila: „Ii voi da in judecata”. Ce l-a scos din sarite pe manelist / FOTO

23:35, 12.02.2024 - Tzanca Uraganu le-a declarat „razboi” reprezentanților unei companii de telefonie mobila. Manelistul susține ca s-a trezit de nenumarate ori in situații neplacute din cauza firmei respective și are de gand sa acționeze pe cale legala, dupa ultima intamplare.

Xtra Night Show. Florin Salam, o noua reacției acida pe internet. Cum se apara manelistul: „Daca sunteți nascuți sa primiți ordin, toata viața o sa primiți" / VIDEO

22:55, 12.02.2024 - Florin Salam a avut o noua reacției acida pe internet. Dupa ce a fost acuzat ca a dat țeapa de mai multe ori atunci cand a fost invitat și platit sa cante la petreceri, artistul se apara. Iata mesajul transmis de interpretul de muzica de petrecere, in urma cu puțin timp, in mediul online!

Tzanca Uraganu iși vinde bolidul de lux. Care e motivul și ce reacții a primit: „Accept o garsoniera la schimb cu dungile”

18:05, 17.01.2024 - Tzanca Uraganu a anunțat ca iși vinde bolidul de lux, pentru ca și-a dorit o alta mașina și acum nu are ce face cu doua. Anunțul facut de manelist pe Internet a starnit un val de reacții.


Ce parere ai despre aceasta stire?