Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Turte cu brânză şi verdeaţă, cea mai simplă şi delicioasă reţetă

Publicat:

Atunci cand vorbesti de turne iti vine in minte inevitabil soba bunicii pe care cocea cele mai delicioase preparate. Reteta aceasta duce cu gandul la copilarie, mai are ca imbina delicioasa branza cu mararul. Se prepara rapid si sunt cu adevarat savuroase.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de rulada cu crema de lamaie. Prajitura delicioasa pentru a-i surprinde pe cei dragi

19:00, 09.03.2024 - In Romania exista mulți iubitori de deserturi care se bucura de prajiturile delicioase, facute in casa. Rețeta de mai jos este perfecta pentru pentru a fi gatita și cpnsumata alaturi de cei dragi. Crema de lamaie ofera o savoare aparte și te vei bucura de ficare bucațica.

Rețeta de ciuperci in sos de bere. Este simpla și delicioasa

23:45, 23.02.2024 - Daca ai ramas in pana de idei cu mesele și nu știi ce sa mai prepari pentru cei dragi, rețeta de mai jos iți poate veni in ajutor. Ai nevoie de cateva ingrediente simple, pe care majoritatea gospodinelor le dețin in bucatarie și puțin timp liber, iar rezultatul va fi unul delicios.

Rețeta de supa thailandeza cu pui. Este simpla și delicioasa

10:35, 10.02.2024 - Iubitorii de mancare asiatica se gasesc oriunde, astfel ca rețeta de mai jos este ideala de consumat. Are o savoare speciala și se gatește foarte simplu, astfel ca tot ce ai de facut este sa respecți pașii de mai jos.

Prajitura cu nuca și vanilie. Rețeta simpla, delicioasa și rapida

14:15, 17.01.2024 - Orice gospodina iși dorește sa pregateasca tot ce e mai bun și delicios pentru ea și familia ei. Daca te gandești sa ii surprinzi pe cei dragi cu un desert, dar chiar nu mai știi ce sa faci, iar totodata nu vrei sa stai prea multa vreme in bucatarie? Noi avem soluția pentru tine! Iata o rețeta rapida…

Ce sa pui in apa in care fierbi carnea de gaina de țara. Asta e secretul batranelor de la țara. Iese delicioasa

16:16, 15.01.2024 - Gaina de la țara este mult mai gustoasa și mai sanatoasa fața de carnea pe care o cumparam din marile magazine. Cu toate acestea, nu este preferata tuturor, deoarece carnea este puțin mai tare. Aflați in randurile urmatoare un truc ușor care va va ajuta sa rezolvați aceasta problema. Cum poți fierbe…

Prajitura cu miere și piersici. Rețeta delicioasa, pas cu pas

19:36, 13.01.2024 - Daca vrei sa iți surprinzi musafirii cu un desert delicios, noi avem soluția care ar putea fi potrivita pentru tine. Iți prezentam o rețeta simpla de prajitura cu miere și piersici. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare. Tot ce trebuie sa faci, pas cu pas.

Rețeta de chiftele la cuptor. Cum le prepari și cum le pastrezi ca sa reziste pana la 3 luni

16:55, 09.01.2024 - Chiftelele la cuptor reprezinta o opțiune delicioasa și sanatoasa pentru cei care doresc sa savureze gustul inconfundabil al chiftelutelor fara a apela la prajirea clasica in ulei. Prin coacere la cuptor, rețeta devine mai ușoara din punct de vedere caloric, fara a compromite gustul și textura apetisanta…

Rețeta de clatite umplute cu branza și sos de portocale a lui Chef Joseph Hadad. Pașii pe care trebuie sa ii urmezi pentru un desert delicios

19:25, 06.01.2024 - Chef Joseph Hadad a impartașit o rețeta delicioasa de clatite umplute cu branza și sos de portocale. Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie și ce pași trebuie sa urmezi pentru a obține un desert delicios.


Ce parere ai despre aceasta stire?