Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tudorel Toader, primul mesaj după demisie: Nu am blocat. Luni voi publica...

Publicat:

"O simpla si prima clarificare !

MJ nu a blocat si nici nu a intarziat procedura de avizare si de adoptare a actelor normative.
Multumiri tuturor colegilor din MJ care au facut posibil ca durata medie a avizarii unui proiect normativ, calculata de la inregistrarea si pana la iesirea din minister, sa nu dureze mai mult de 2, 5, maxim 3 zile.

Felicit pe toti colegii din minister care, in procesul de avizare a proiectelor de acte normative, au facut dovada unei depline responsabilitati si a unui inalt profesionalism.
In acest sens, luni voi publica si situatia statistica…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gala Voluntariatului in domeniul social: recunoaștere publica și mulțumiri pentru implicare

08:00, 03.03.2024 - Gala Voluntariatului in domeniul social a reprezentat o ocazie de a celebra spiritul altruist și implicarea activa a comunitații in sprijinirea celor vulnerabili, subliniind importanța solidaritații și a responsabilitații sociale in construirea unei societați mai juste și mai unite.

Demisie suprinzatoare. Vicepresedintele SpaceX, Tom Ochinero, pleaca de la compania spatiala a lui Elon Musk

08:50, 22.02.2024 - Unul dintre directorii executivi ai SpaceX, Tom Ochinero, pleaca de la compania spatiala a lui Elon Musk. Este o demisie rara la nivelul conducerii de varf a companiei, relateaza CNBC, citata de News.ro.

FOTO Seful Directiei ordine si siguranta publica din IGJR: E un deficit de personal de 22% la nivelul Jandarmeriei

16:55, 17.02.2024 - Seful Directiei ordine si siguranta publica din Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane, general de brigada Leontin Mitu, a declarat, sambata, ca exista un deficit de personal de 22% la nivelul institutiei, potrivit Agerpres. "Nu vreau sa spun ca sunt probleme, dar pot sa va spun ca este un…

Trafic blocat. Grav accident la Cioranca, pe E85. Victime multiple

15:40, 15.02.2024 - Trafic blocat pe DN2E85, in Cioranca, in urma unui grav accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre 3 autovehicule. La acest moment, 4 persoane sunt evaluate medical.„ , anunța IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Procurorul general lanseaza un atac la adresa CSM - Serviciul care ancheteaza magistrații, blocat de acțiunile Consiliului

00:00, 10.02.2024 - Procurorul general al Romaniei, Alex Florenta, a declarat, vineri seara, ca la Serviciul de Ancheta Speciala sunt trei procurori dintr-un total de 14 posturi si a precizat ca desemnarea lor este facuta de catre plenul CSM.Alex Florenta a fost intrebat, vineri, la Antena 3 CNN, daca procurorii si…

VIDEO. Vizita cu peripeții la mall: Un copil s-a furișat intr-un aparat cu jucarii și a ramas blocat acolo

22:40, 02.02.2024 - Vizita cu peripeții la mall pentru un cuplu din Australia. Baiețelul lor de trei ani a ramas blocat intr-o mașinarie cu jucarii, dupa ce a intrat acolo prin trapa pe unde acestea erau distribuite.

Avarie pe strada Pescarilor din municipiul Constanta! Traficul rutier, blocat in zona

09:10, 26.01.2024 - Pentru executarea lucrarilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apa, cu diametrul de 600 mm, de pe strada Pescarilor bl. FZ 14 din municipiul Constanta, echipele RAJA sisteaza furnizarea apei potabile, astazi ndash; 26 ianuarie 2024, in intervalul orar 08.00 ndash; 19.00.Potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?