Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tu faci față bancurilor seci?

Publicat:

Bancurile seci includ un mesaj scurt, haios și ușor de ținut minte. Acestea nu sunt mereu pe placul publicului, deoarece necesita un nivel de sarcasm pe care nu toata lumea il are. Cu toate acestea, bancurile seci sunt comice și inteligente. Am pregatit pentru voi o serie de bancuri seci , menite sa iți aduca zambetul pe buze. Bancuri seci cu cai stau in pivnița și taie benzina cu fierastraul. O șurubelnița intra pe ușa pivniței o ia in sus pe perete, se taraște pe tavan pana la peretele opus, apoi in jos pe perete și iese afara pe ușa cealaltp. Zice un cal:Ai vazut asta?Celalalt cal:Da,…

Citeste articolul mai departe pe tgjiu.ro…  

Sursa articol: tgjiu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bancul zilei de duminica: Unde este fabrica de paine

13:05, 07.04.2024 - Bancurile seci sunt o adevarata sursa de zambete, așa ca noi am ales unul foarte amuzant, pentru a va relaxa in aceasta zi. Iata bancul de duminica. „Un om disperat se adreseaza unui alt om de pe strada: – Nu va suparati! Spuneti-mi, va rog, unde este fabrica de paine. – Nu ma supar. Este langa fabrica…

Banc: ”Poate o Dacie sa atinga viteza de 200 km pe ora?” Continuarea glumei te va face sa razi in hohote

09:10, 11.03.2024 - A inceput o noua saptamana de activitate și nu poate sa lipseasca buna-dispoziție. Bancurile te vor amuza și iși vor aduce zambetul pe buze. Glumele de mai jos iți vor insenina ziua, indiferent de locul in care te afli. Ba mai mult, daca le vei spune și celor din jur, porția de amuzament este garantata.

Banc: ”O blonda calatorea cu avionul spre Paris”. Continuarea glumei va starni hohote de ras

21:15, 09.03.2024 - Bancurile sunt necesare pentru o viața buna și ne fac sa zambim des. Indiferent de momentul in care ne aflam, o gluma spusa, va starni hohote de ras și va detensiona atmosfera, creand un mediu placut.

Banc: ”Diferența intre femei și barbați”. Gluma care iți va aduce zambetul pe buze

09:10, 08.03.2024 - Glumele sunt o modalitate de a trece prin viața mult mai ușor. In orice moment poți sa gasești umor intr-o situație problematica și se va schimba abordarea pe care o ai, in mod radical. Bancurile de mai jos te vor inveseli și iți vor face ziua mai buna.

Banc: ”Un pitic intra intr-o librarie si intreaba”. Gluma care ta va faci sa razi

20:55, 25.02.2024 - Bancurile reprezinta un aspect vital al culturii umane, oferindu-ne nu doar momente de amuzament, ci și o modalitate de a comunica, de a ne conecta și de a ne bucura de simțul nostru al umorului in comunitate. Selecția de mai jos iți va oferi atat ție, cat și celor din jur momente comice.

Banc: ”Nu stiu ce sa ma fac cu sotul meu!”. Gluma care te va face sa razi in hohote

08:30, 16.02.2024 - Bancurile reușesc sa ne binedispuna in fiecare moment. Poate ca avem o zi negetiva, dar acest gand se duce cand ne amintim de venirea weekend-ului. Mai avem doar o zi pana cand vom petrece timp alaturi de cei dragi, iar glumele nu pot sa lipseasca in astfel de momente placute.

Banc: ”Dragule, ce cadou imi vei lua de ziua mea de naștere?” Gluma care iți va face ziua mai buna

09:35, 10.02.2024 - Este sambata și dispoziția buna este la indemana tuturor. Bancurile reușesc sa ne schimbe starea și ne fac mai fericiți. Ele sunt haioase și ne vor aduce zambetul pe buze, mai ales intr-o zi de weekend.

Banc: ”Un domn și o doamna, imbracați elegant intra in hotel”. Continuarea glumei te va face sa razi in hohote

21:10, 09.02.2024 - Ne pregatim de weekend și vom avea parte de zile insorite și voie buna. Bancurile ne aduc intotdeauna zambetul pe buze. Glumele selectate mai jos sunt perfecte pentru toata lumea, iar ele vor umple casa de veselie.


Ce parere ai despre aceasta stire?