Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trucuri pentru eliminarea apei din organism în mod natural. Alimente și ceaiuri care te ajută

Publicat:

Daca suferi de retenție de apa, atunci acest articol iți este dedicat ție. Aici gasești cauzele, simptomele ale acestei afecțiuni, dar și trucuri pentru a elimina apa in mod natural din corp. Iata ce alimente și bauturi te vor ajuta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amestecul care ajuta la curatarea vaselor de sange și a intestinelor. Lidia Fecioru a oferit un leac natural

15:20, 21.04.2024 - Exista un amestec din doua ingrediente care ajuta la curațarea vaselor de sange și a intestinelor. Lidia Fecioru a oferit un leac natural pentru aceste probleme. Iata ce a declarat bioenergoterapeuta!

Terapia care o ajuta pe Andreea Perju! La ce trucuri apeleaza actrița pentru a se liniști / VIDEO

23:35, 14.04.2024 - Andreea Perju vorbește despre terapia care o ajuta. La ce trucuri apeleaza actrița pentru a se relaxa. Blondina a terecut prin momente delicate, dupa ce in urma cu aproximativ cinci luni de zile, tatal ei a decedat.

Cura de slabire cu lamaie in 7 zile. In ce consta și ce șanse de reușita are

19:41, 02.04.2024 - Cura de slabire cu lamaie in 7 zile este perceputa mai mult ca o cura de detoxifiere. Ideea detoxifierii este de a elimina toxinele daunatoare din organism. Cu toate acestea, corpul uman previne in mod natural acest lucru. El protejeaza organismul de toxine prin eliminarea lor in mod natural.Organismul…

5 alimente care te ajuta sa scapi rapid de starea de astenie resimțita la inceputul primaverii

12:10, 13.03.2024 - Cand primavara iși face simțita prezența, astenia poate deveni o provocare pentru mulți. Iata cinci alimente care te pot ajuta sa-ți recaștigi energia și bunastarea:Spanacul - Bogat in fier și vitamina C, ajuta la combaterea oboselii și la imbunatațirea nivelului de energie.Nucile - O sursa excelenta…

Cele mai sanatoase obiceiuri și trucuri utile prin care iți poți imbunatați in mod natural vederea

12:35, 20.02.2024 - Zilnic petrecem tot mai mult timp in fața monitoarelor, iar lipsa obiceurilor sanatoase contribuie pe nevazute la dezvoltarea afecțiunilor oculare. Cateva trucuri utile merita introduse in rutina ta zilnica pentru a-ți pastra o vedere optima.

Trucuri care te ajuta sa reduci consumul de carne. Alimente sanatoase și delicioase pe care sa le incluzi in dieta

23:20, 15.02.2024 - Este cunoscut faptul ca un consum de carne roșie, mai mult de 3 zile pe saptamana, creeaza probleme de sanatate. Exista insa cateva trucuri simple care te ajuta sa reduci cat mai mult carnea din alimentație.

ALIMENTE ALCALINE Consumul de alimente alcaline ajuta la detoxifierea organismului

19:35, 12.02.2024 - O alimentație nepotrivita, care include carne in exces și grasimi saturate, emoțiile negative și lipsa sportului favorizeaza apariția multor boli in organism. The post ALIMENTE ALCALINE Consumul de alimente alcaline ajuta la detoxifierea organismului first appeared on Informatia Zilei .

Cum faci tacamurile sa straluceasca. Trucuri pentru a spala tacamurile

09:05, 26.01.2024 - Ai crede ca este suficient sa speli tacamurile cu apa și detergent, insa, in realitate, daca vrei sa faci tacamurile sa straluceasca, iata ce trucuri trebuie sa știi!Deseori se observa pete pe tacamuri chiar daca le-ai spalat corect. Urmele uscate de apa pot arata inestetic, așa ca iata cum faci tacamurile…


Ce parere ai despre aceasta stire?