Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Truc pentru pepene galben copt. Așa vei știi sigur că nu dai banii degeaba pe fruct

Publicat:

A venit sezonul pepenilor! Celebrele fructe din sezonul cald au inceput deja sa apara in supermarket-uri și la piețe, dar cu siguranța cei mai buni ii vei gusta la mijlocul verii. Cu toate astea, cei de acum sunt incredibili ca sa iți faci poftele. La ce detalii trebuie sa fii atent pentru alegerea unui pepene […] The post Truc pentru pepene galben copt. Așa vei știi sigur ca nu dai banii degeaba pe fruct appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce au scris spaniolii dupa ce Istvan Kovacs a fost delegat la Barcelona - PSG: „ Nu degeaba a fost rezerva in finala Ligii Campionilor din sezonul trecut”

14:05, 14.04.2024 - Spaniolii au analizat delegarea lui Istvan Kovacs la Barcelona - PSG, in returul sferturilor UEFA Champions League. Barcelona - PSG (3-2 in tur) se joaca marți, 16 aprilie, de la ora 22:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și in direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport. Pentru meciul de pe Camp Nou, care…

Alerta meteo - Incepe sezonul furtunilor: avertizare cod galben emisa de ANM

17:11, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) avertizeaza ca vremea se strica sambata dupa amiaza in mai multe zone ale Moldovei. Specialiștii au emis avertizare cod galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice. Sunt vizate numeroase localitați din județele Iași și Vaslui.

Atenție la cardurile de energie: Banii cash necheltuiți mai pot fi retrași pana la 31 martie!

08:15, 28.03.2024 - Mai sunt doar cateva zile in care romanii pot retrage cash banii necheltuiți de pe cardurile de energie. Altfel, sumele ramase se pierd dupa data de 31 martie. La sfarșitul lunii februarie, Ministerul Muncii anunța ca drepturile de ajutor de incalzire vor fi menținute in plata in toata perioada din…

Cum se pot incasa cash banii ramași pe cardurile de energie: Ce documente sunt necesare

12:16, 26.03.2024 - Mai sunt doar cateva zile in care romanii pot retrage cash banii necheltuiți de pe cardurile de energie, altfel, sumele ramase se pierd. La sfarșitul lunii februarie, Ministerul Muncii anunța ca drepturile de ajutor de incalzire vor fi menținute in plata in toata perioada din sezonul rece ramasa…

Scarlatescu, despre Antena 1: „Nu ne-a dat banii pe Sezonul 12”. Trustul spune ca fostul jurat are de plata

17:30, 12.03.2024 - Dupa ce a foștii jurați de la Chefi la Cuțite au dat in judecata Antena 1, Catalin Scarlatescu a declarat ca postul de televiziune nu le-a platit salariile pentru sezonul 12. Antena 1 explica insa ca si-a indeplinit obligatiile fața de chef.

De la inceputul anului gramul de aur a crescut cu 16 lei

17:45, 10.03.2024 - Prima saptamana din martie a fost a așa numitelor active refugiu, cum sunt metalul galben și, mai nou, aurul digital – metalul galben. Banii „aruncați din elicopter", intr-un efort al guvernelor și bancilor centrale de a menține economia pe linia de plutire, in cele cateva luni ale Marii Inchideri provocate…

Sergiu de la Mireasa, sezonul 8, ar avea deja o noua iubita. Ar fi impreuna cu o alta concurenta. Cum a comentat Madi zvonurile: „Degeaba trag eu...”

09:01, 19.02.2024 - La o luna de cand s-au desparțit și aproape doua saptamani de cand a confirmat ca nu mai formeaza un cuplu cu Madi, Sergiu ar avea deja o noua iubita. De curand, in mediul online, s-a zvonit ca tanarul ar fi impreuna cu o alta concurenta din casa Mireasa, speculații despre care a auzit și Madi.

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, noi declarații despre desparțirea de Sergiu. De ce s-ar fi separat, de fapt, cei doi: „Degeaba simte doar unul...” 

13:45, 14.02.2024 - Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, a facut noi declarații despre desparțirea de Sergiu. Fosta concurenta a dezvaluit ca s-ar fi separat de partenerul ei de cand a plecat de la Mediaș și a spus, de ce s-ar fi produs, de fapt, ruptura dintre ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?