Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trei echipe arădene în Liga Elitelor U15

Publicat:

Este vorba despre competiția naționala rezervata fotbaliștilor nascuți in anul 2005 și mai mici, pentru care s-au calificat Viitorul Arad (28 puncte), Atletico Arad (23 puncte) și CS Ineu (18 puncte).

Iata pe cine conteaza reprezentantele județului nostru in ediția 2019-2020 a Ligii Elitelor U15…

Viitorul Arad: Calin Ticiu, Eric Rozsa, Dan Gherman, Raul Rus, Victor Gombo, Luca Tulvan, Darius Balazs, Rafael Pocioian, Gabriel Szoke, Denis Blickling, Alexandru Pop, Paul Codrea, Mario Budaca, Andrei Iluna, Flavius Bulboaca, Claudiu Dragoi. Antrenori: Dinu Maghici și Casian Maghici.

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aradeanul care a batut un polițist pana l-a bagat in spital, trimis in judecata in stare de arest

10:25, 18.04.2024 - Tanarul care a batut un agent de poliție, in fața unui bar din Ineu (județul Arad), a fost trimis in judecata. Polițistul a suferit leziuni ce necesita pentru vindecare 10 – 12 zile de ingrijiri medicale.

[VIDEO] Accident la Galșa: șoferul ar fi adormit la volan

22:41, 28.03.2024 - Un accident rutier a avut loc la Galșa. Un șofer a intrat direct cu mașina intr-un stalp și a rupt efectiv stalpul. Un barbat de 71 de ani s-a deplasat cu autoturismul din direcția Șiria spre Ineu. La Galșa, se pare ca ar fi adormit la volan și a intrat cu mașina direct intr-un stalp […] The post [VIDEO]…

Șoferi straini cu permisele de conducere anulate, prinși de polițiștii aradeni

17:30, 28.03.2024 - Comunicat IPJ Arad. La data de 27 martie a.c., in jurul orei 17.20, polițiștii orașului Ineu au depistat un barbat de 69 de ani, din... The post Șoferi straini cu permisele de conducere anulate, prinși de polițiștii aradeni appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Furt calificat și distrugere prin incendiere la Mocrea dupa ce un barbat a patruns intr-o casa și a dat foc unor haine

19:05, 23.03.2024 - Un barbat in varsta de 37 de ani, din Mocrea, a fost reținut de polițiștii orașului Ineu pentru comiterea a doua infracțiuni. Este vorba despre... The post Furt calificat și distrugere prin incendiere la Mocrea dupa ce un barbat a patruns intr-o casa și a dat foc unor haine appeared first on Special…

Xtra Night Show. Catalin Botezatu l-a ajutat cu bani pe Razvan Ciobanu. Ce relație aveau cei doi designeri: " A vazut in mine o concurența..." / VIDEO

09:40, 15.03.2024 - Razvan Ciobanu s-a stins din viața pe data de 29 aprilie 2019, intr-un tragic accident de mașina care a avut loc in județul Constanța. Catalin Botezatu, invitat in platoul Xtra Night Show, a vorbit despre relația pe care o avea cu regretatul creator de moda.

CS Socodor vrea sa ramana in Liga 3

12:56, 24.01.2024 - SOCODOR. Desi a avut un start lansat de sezon cu doua victorii legate, nou-promovata din Socodor nu a mai izbutit decat doua remize si tremura serios pentru locul in Liga 3. Pana la intrarea in play-out, trupa prezidata de Petrica Crisan are doua jocuri de cate „sase puncte” pe teren propriu, cu Periam…

Cristi Sculici a (re)venit la Ineu

14:10, 23.01.2024 - INEU. Intrucat nu si-a putut respecta cuvantul dat in fata jucatorilor, cum ca acestia vor fi platiti inainte de Craciun, Cristi Sculici si-a dat demisia de la ACB Ineu. Insistentele celor care de zece ani sunt implicati in acest proiect l-au convins pe Sculici sa revina asupra deciziei.

Spitalul Județean face angajari: 76 de posturi vor fi scoase la concurs

13:06, 22.01.2024 - Și Spitalele din Ineu și Lipova au primit liber la angajari, insa aigurarea salariilor ar putea fi o problema, intrucat posturile pot fi incadrate atata timp cat nu implica niciun fel de costuri de la bugetul de stat.


Ce parere ai despre aceasta stire?