Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tramvai personalizat în culorile României, la Timișoara. Va circula până la sfârșitul anului

Publicat:

Societatea de transport public din Timișoara celebreaza Ziua Naționala a Romaniei cu un tramvai special, personalizat in culorile Romaniei. Garnitura circula pe linia 2 de 1 Decembrie și va ramane in trafic pana la finalul anului.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premierul Ciolacu este optimist: „Avem in plan ca pana la sfarșitul anului sa avem o aderare completa la Schengen”

15:15, 29.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, la Timisoara, la inaugurarea unui terminal al Aeroportului International, ca aderarea la spatiul Schengen aerian si maritim de la 31 martie constituie o victorie a Romaniei si a dat asigurari ca se urmareste o aderare completa pana la finalul anului.

Cinci autobuze și o linie de noapte circula in weekend pe linia de tramvai pe Bd. Autogarii

13:05, 17.03.2024 - Autobuzele liniilor 112, 205, 301, 330 și 605, precum și cele ale liniei de noapte N119 circula din acest weekend pe linia de tramvai de pe Bulevardul Aerogarii, anunța, duminica, primarul Capitalei, Nicușor Dan.

Cum arata bulevardul Cetații din Timișoara dupa trei ani de modernizari. Tramvaiul 4 circula din nou pe aici VIDEO FOTO

16:25, 18.02.2024 - A fost inaugurat unul dintre cele mai mari proiecte de infrastructura aflate in derulare in Timișoara. Dupa aproape trei ani, tramvaiul de pe linia 4 circula din nou pe bulevardul Cetații din Timișoara.

CTP anunța sfarșitul PNL, dupa dosarul lui Iulian Dumitrescu: „Circula cu cate un Lamborghini, și el, și consoarta. Daca el face ce a facut, ce fac cei de sub el?”

15:00, 02.02.2024 - Gazetarul Cristian Tudor Popescu anticipeaza „sfarșitul liberal” dupa scandalul rasunator de corupție care il are in prim-plan pe șeful Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, un politician care traia ca un nabab.

CTP intra ferm in scandalul Dumitrescu: Iohannis apara Sistemul! Este sfarșitul PNL

14:45, 02.02.2024 - Jurnalistul Cristian Tudor Popescu comenteaza acid scandalul Iulian Dumitrescu și spune ca dezvaluirile privind viața de lux pe care liberalul o duc vor costa PNL scump in alegeri! CTP critica și atitudinea președintelui Klaus Iohannis, pe care il acuza ca ar apara derapajele lui Dumitrescu.Iata…

Trafic feroviar afectat din cauza unui tren de marfa defect / Garnitura este formata din 36 de vagoale

14:55, 01.02.2024 - ”Trenul privat de marfa, care apartine operatorului Constantin Group, efectua un transport pe relatia Constanta Ferryboat – Aradu Nou si are in compunere 36 de vagoane goale. Mentionam faptul ca, pana la sosirea locomotivei de ajutor, necesara pentru retragerea garniturii de marfa din linie curenta,…

Primele troleibuze cu autonomie Solaris vor circula pe linia 61 incepand cu data de 3 februarie

19:00, 31.01.2024 - Primele troleibuze cu autonomie - Solaris vor circula, incepand de sambata, 3 februarie, pe linia 61, si vor face legatura intre centrul Capitalei si cartierul Militari, a anuntat, miercuri, Societatea de Transport Bucuresti (STB)"De sambata (3 februarie 2024 - n.a), linia 336 va deveni linia 61,…

Pe Podul Prieteniei de la Giurgiu se circula pe o singura banda pana la sfarșitul lunii martie

14:10, 23.01.2024 - Traficul pe Podul Prieteniei, care face legatura intre Giurgiu si Ruse, Bulgaria, se va desfasura pe o singura banda pana la finalul lunii martie, ca urmare a lucrarilor de reparatii pe care partea bulgara le executa la rosturile de dilatare ale podului, anunța Politia de Frontiera Giurgiu.


Ce parere ai despre aceasta stire?