Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE Vlad Vlăsceanu, fondatorul Târgului Imobiliar Naţional (tIMOn), A MURIT de ziua unuia dintre copiii săi

Publicat:

, fondatorul (tIMOn) a murit la numai 42 de ani! Director general al firmei Ad Media Consulta Cotești, a suferit un infarct la locuința parinților sai.

In cursul zilei de joi, el a venit cu familia la Focșani, la parinții sai, pentru a petrece impreuna de ziua unuia dintre cei trei copii ai sai. Noapte s-a simțit rau, iar familia a solicitat sprijinul ambulanței. Cadrele medicale nu au mai avut, insa, cum sa-l salveze, fiind nevoite sa declare decesul.

Citește și: Se complica situația pentru sistemul sanitar din Romania: Au aparut primele…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, reacție dupa audierea judecatoarei Ancuța Popoviciu: „Pentru ce au murit copiii astia?”

15:01, 24.04.2024 - Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu in accidentul de la 2 Mai, a reacționat, dupa ce Ancuța Popoviciu a fost audiata de oamenii legii. Ce a spus barbatul despre atitudinea judecatoarei care se ocupa de cazul care a șocat Romania.

ULTIMA ORA. A murit soția ambasadorului Rusiei la București

10:00, 09.04.2024 - Vin informații de ultima ora cu privire la o drama ce a lovit familia ambasadorului Rusiei in Romania, Valeri Kuzmin. Deces in familia reprezentantului diplomatic al Rusiei la București. Soția ambasadorului Federației Ruse in Romania, Valeri Kuzmin, a murit marți dimineața, pe fondul unor probleme medicale,…

A murit artistul George Nicolescu

13:05, 26.03.2024 - „S-a stins George Nicolescu. Familia ramasa aici mi-a permis sa va dau vestea. Abia implinise 74 de ani pe 12 martie. ‘Viata noastra unde e, viata noastra ce-ati facut cu ea?”, a scris, marți, pe Facebook Andrei Paunescu. „Cu profund regret va anuntam ca astazi a plecat dintre noi indragitul artist…

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Baiatul de 13 ani care a murit la fotbal consumase trei energizante! „Supradoza de energizante poate sa favorizeze stopul cardiac”

12:20, 22.02.2024 - Un adolescent de doar 13 ani din Maieru și-a pierdut viața aseara, dupa un antrenament de fotbal. Se pare ca copilul consumase 3 bauturi energizante și nu s-ar fi alimentat corespunzator pe parcursul zilei. Potrivit șefului UPU-SMURD, dr Tiberiu Tudor supradoza de energizante poate sa favorizeze apariția…

Tragedie in Satu Mare. Un bebeluș a murit in ambulanța, in timp ce se indrepta inspre spital. Familia vrea sa primeasca explicații

15:20, 21.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Satu Mare, in urma cu puțin timp. Un bebeluș a murit in momentul care se afla intr-o ambulanța. Copilul trebuia sa ajunga, din nou, la spital, dar tragedia s-a produs pe drum. Familia fetiței este devastata de durere și vrea explicații.

Tragedie in Germania. O moldoveanca a murit, dupa ce s-a inecat in raul din apropierea casei. Svetlana avea patru copii / FOTO

13:15, 17.02.2024 - O moldoveanca a avut parte de un sfarșit tragic, dupa ce a murit inecata in raul din fața casei sale. Svetlana era stabilita in Germania și avea patru copii, care acum au ramas fara mama. Familia ei este devastata de durere dupa moartea femeii.

#podcast de Vrancea 18 Prof. Tiberiu Dima: Copiii celor care ne conduc sa invețe in școlile din Romania

00:10, 26.01.2024 - Proiectul jurnalistic marca Monitorul de Vrancea – #podcast de #Vrancea – continua cu episodul 18, invitat fiind profesorul de fizica Tiberiu Dima, director adjunct al Școlii Gimnaziale „Ion Basgan” din Focșani. Fiu al reputatului profesor de limba și literatura romana, Petrache Dima, fost director…


Ce parere ai despre aceasta stire?