Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie - Un elicopter militar Mi-28 s-a prăbuşit în Rusia

Publicat:

Cei doi piloti ai unui elicopter militar Mi-28, care s-a prabusit miercuri noaptea spre joi in regiunea Krasnodar din Rusia, si-au pierdut viata, informeaza de la Moscova, citat de EFE, scrie agerpres.ro. Aparatul, conform unui comunicat, s-a prabusit in apropierea aerodromului Korenovsk cand efectua un zbor de instructie pe timpul noptii in conditii meteorologice complexe.

PMP se inșurubeaza la guvernare: unul dintre fidelii lui Basescu a devenit consilierul lui Orban

"Zborul se desfasura fara echipament de lupta. Nu au existat distrugeri la sol. Ambii piloti

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

Incident militar in Marea Neagra. Rușii au interceptat avioane NATO. Moscova spune ca nu dorește „o escaladare”

19:45, 05.03.2024 - "La apropierea avionului de vanatoare rus, aparatele militare straine au facut stanga imprejur", a anuntat Ministerul Apararii rus int-un comunicat, precizand ca acestea erau doua aparate Rafale si un avion radar al armatei franceze."Aparatul rus s-a intors fara probleme pe aerodromul sau. Nu a existat…

Guvernatorii instalați de Moscova in teritoriile Herson si Luhansk au fost otraviți! Rusia acuza Ucraina

23:35, 19.02.2024 - Guvernatorii instalați de Moscova in noile teritorii cucerite din Ucraina au fost otraviți! O spune chiar Ministerul rus al Apararii, iar cei invinuiți pentru asta sunt liderii ucraineni, care au dat ordinele. Așadar, guvernatorii instalați de Moscova in teritoriile cucerite din Ucraina nu au o viața…

Ucraina revendica atacuri cu drone asupra a doua rafinarii de petrol din Rusia

16:26, 09.02.2024 - Ucraina a revendicat vineri un atac cu drone asupra a doua rafinarii de petrol din regiunea Krasnodar, in sudul Rusiei, dupa ce Ministerul Apararii de la Moscova a susținut ca a neutralizat 19 drone inamice.

Avionul de transport militar Il-76 prabușit in Rusia: ce se știe pana acum? Experții avertizeaza asupra capcanei rusești

14:55, 25.01.2024 - Circumstanțele prabușirii avionului rusesc de transport militar Il-76 și detaliile despre cine sau ce anume se afla la bord raman neclare, dar analiștii avertizeaza asupra pericolului caderii in capcana versiunii prezentate de regimul de la Moscova.

Un avion militar rusesc de transport Il-76 s-a prabușit in apropierea graniței ucrainene

12:10, 24.01.2024 - Un avion militar rusesc de transport Ilyushin Il-76 s-a prabușit miercuri in regiunea rusa Belgorod, in apropierea graniței ucrainene, a anunțat agenția de presa de stat RIA, citand Ministerul Apararii de la Moscova. Potrivit BBC, cel puțin 65 de persoane


Ce parere ai despre aceasta stire?