Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE - Trei tineri AU MURIT pe loc, într-un accident în Vâlcea

Publicat:

Tragedie in nopatea de vineri spre sambata, pe o șosea din Romania.  Trei tineri au murit in noaptea de vineri spre sambata, in urma unui accident care a avut loc in localitatea Berbești, județul Valcea, conform Mediafax.

Citește și: Explicațiile unui medic: de ce barbații au un risc mai ridicat de DECES din cauza COVID-19 decat femeile

Potrivit reprezentanților ISU Valcea, echipajele de prim-ajutor au gasit trei victime, din care doua erau deja decedate.

Pentru a treia s-au inceput manevrele de resuscitare, insa nu a raspuns, fiind declarat și in cazul sau decesul.

Cele…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.

Drama fara margini. Doi tineri, de 22, respectiv 15 ani, au murit intr-un cumplit accident de masina!

14:00, 07.04.2024 - Inca un accident ingrozitor de masina a curmat viata a doi tineri. S-a intamplat in localitatea Dragoești din județul Valcea. In plus, o fata in varsta de 14 ani a fost grav ranita, fiind transportata de urgența la spital. Autoturismul in care se aflau a intrat in coliziune cu un alt vehicul și a fost…

Doi tineri au murit intr-un accident nimicitor, in județul Valcea. O fata de 14 ani, grav ranita VIDEO

12:20, 07.04.2024 - Un accident rutier tragic a avut loc la primele ore ale dimineții de duminica, in localitatea Dragoești, județul Valcea. Doi tineri și-au pierdut viața, iar o minora se lupta pentru supraviețuire, la spital.

Doi tineri au murit dupa ce mașina in care se aflau a lovit un autoturism staționat și un stalp

10:25, 07.04.2024 - Doi tineri au murit in urma unui accident rutier produs duminica pe o șosea din județul Valcea. O adolescenta a ajuns la spital. Mașina in care se aflau cei trei a lovit un autoturism staționat și un stalp.

FOTO – Sange pe șoselele din Romania: alți doi tineri au murit intr-un accident crunt

09:55, 07.04.2024 - Doi tineri au murit in urma unui accident rutier produs duminica pe o șosea din județul Valcea, informeaza Mediafax. O adolescenta a ajuns la spital. Mașina in care se aflau cei trei a lovit un autoturism staționat și un stalp.

Tragedie in lumea muzicii: Un celebru violonist din Maramureș a murit intr-un accident de ATV, la doar doua zile dupa ce a sarbatorit implinirea varstei de 32 de ani

21:50, 17.02.2024 - Celebrul violonist din Maramureș, Gabi Stangau, a murit intr-un accident de ATV, la doar doua zile dupa ce a sarbatorit implinirea varstei de 32 de ani. Evenimentul tragic s-a petrecut astazi in localitatea Dumbravița, la scurt timp dupa ce artistul susți

Accident grav in Prahova. O șoferița a murit la volan, dupa ce a facut o manevra interzisa. Mașina ei a fost lovita din plin

09:00, 09.02.2024 - Tragedie pe un drum național din Prahova. O șoferița a murit la volan, dupa ce a facut o manevra interzisa in trafic. Celelalte mașini nu au putut sa o evite, astfel ca i-au lovit din plin mașina. Femeia s-a stins din viața imediat, din cauza impactului puternic.

Accident dramatic in Valcea! Doi tineri, de 17 și 23 de ani, au murit / FOTO

10:10, 02.02.2024 - O tragedie cutremuratoare a avut loc in județul Valcea, unde doi tineri cu varstele de 17 și 23 de ani și-au pierdut viața in urma unui accident dramatic. Incidentul tragic s-a produs in localitatea Dragașani.


Ce parere ai despre aceasta stire?