Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

TRAGEDIE pe şoseaua Odesa-Reni. Doi moldoveni au murit, în urma unui ACCIDENT CUMPLIT (FOTO)

Publicat:

Doi moldoveni au murit, in urma unui accident grav produs pe traseul Odesa-Reni.  Potrivit politiei din Odesa, doua automobile s-au ciocnit violent, iar in urma imactului unul dintre soferi, locuitor al regiunii transnistrene, si pasagera acestuia, s-au stins pe loc.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

Tragedie rutiera: O persoana a murit și șase au fost ranite, intr-un accident cu trei autoturisme

14:25, 24.03.2024 - O persoana a murit și șase au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc duminica pe șoseaua de centura din Caransebeș. In evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

Accident cumplit in Constanța! Un barbat de 59 de ani, angajatul unei firme de paza, a murit pe loc dupa ce s-a rasturnat cu masina / FOTO

08:31, 19.03.2024 - Un accident cumplit a avut loc, cu puțin timp in urma, in Constanța. Un sofer in varsta de 59 de ani, angajat al unei firme de paza, a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina pe DN2A, intre localitatile Curcea si Stupina, din judetul Constanta.

Motocilist roman, mort intr-un accident cumplit in Italia. Barbatul se mai afla alaturi de un alt conațional, care a fost grav ranit

10:40, 11.03.2024 - Tragedie de proporții in Italia. Un motocilist roman a murit, dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier foarte grav. Barbatul se afla alaturi de un alt roman, care a fost ranit grav și transportat de urgența la spital. Pentru motocilist nu s-a mai putut face nimic.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.

Accident cumplit pe DN 13: doi barbați au murit. O femeie, in stare grava

12:30, 08.02.2024 - Un accident cu urmari dramatice s-a produs joi, pe DN 13, in județul Brașov. Echipajele medicale au intervenit la fața locului, dar, din pacate, doua persoane nu au putut fi salvate. Doi barbati, unul in varsta de 55 de ani si celalalt de 60 de ani, au murit, iar o femeie a fost grav ranita […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?