Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie. O femeie și-a găsit soțul zăcând într-o baltă de sânge, după ce acesta și-ar fi pus capăt zilelor

Publicat:

Tragedie in localitatea Codreni din raionul Ocnița. O femeie și-a gasit acasa soțul zacand intr-o balta de sange, dupa ce acesta și-ar fi pus capat zilelorDescoperirea macabra a avut loc ieri, in jurul orei 19:15.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Oamenii cu aceasta grupa de sange au o abilitate unica: studiile recente confirma o teorie din anii 1930

07:05, 15.04.2024 - Descoperirea recenta despre grupele de sange a adus la lumina un aspect fascinant al personalitații umane. Aceste grupe nu numai ca ofera informații despre compatibilitatea medicala, ci și despre abilitațile și comportamentele individuale. Un studiu a aratat ca persoanele cu anumite grupe de sange pot…

Inca o tragedie in spitalele din Romania! O femeie a murit in Sibiu, la cateva zile dupa ce a nascut

16:06, 08.04.2024 - Inca o tragedie s-a produs la un spital din Romania! O femeie a murit, la doar cateva zile dupa ce a nascut. Aceasta s-a simțit foarte rau și a intrat in trei stopuri cardio-respiratorii. Din nefericire, pacienta nu a mai avut nicio șansa sa iși revina.

Tragedie la Constanța: O femeie a murit și un barbat este in stare grava dupa ce o casa a ars

08:50, 06.04.2024 - O femeie a murit și un barbat a fost dus la spital cu arsuri și intoxicat cu fum in urma unui incendiu care a cuprins o casa in timpul nopții de vineri spre sambata in localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța.

TRAGEDIE Femeie ucisa de soțul violent in scara blocului

10:20, 21.03.2024 - Despre aceasta tragedie a fost anunțata poliția de catre fiica victimei, iar agresorul a fost imediat capturat la fața locului. The post TRAGEDIE Femeie ucisa de soțul violent in scara blocului first appeared on Informatia Zilei .

Acces Direct. O femeie locuiește in aceeași casa soțul și cu amanta lui! Ioana a fost inșelata cu prietena ei cea mai buna: „In dormitorul nostru...” / VIDEO

17:35, 19.03.2024 - O femeie a ajuns sa locuiasca in aceeași casa cu soțul ei și cu amanta lui! Ioana se teme ca ar putea intra in depresie, dupa ce a fost inșelata cu prietena ei cea mai buna. Ce a marturisit ea, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Și-ar fi pus capat zilelor: O ucraineanca a decedat, dupa ce a cazut in gol de la etajul 14 al unui bloc de la Buiucani. Ce spune soțul femeii

12:26, 12.03.2024 - Tragedie in capitala. O femeie de 40 de ani, originara din Ucraina, a decedat dupa ce s-a aruncat in gol de la balconul comun de la etajul 14 al unui blocului locativ de pe strada Calea Ieșilor din sectorul Buiucani.

Caz șocant la Iași. Un barbat s-a "indragostit" de o femeie maritata și ii amenința soțul cu moartea

15:25, 06.03.2024 - Barbatul a inceput, inițial, sa posteze pe Facebook declarații de dragoste la adresa unei vecine, in timp ce pe soțul ei il amenința cu moartea.La inceput, cei vizați nu au luat in seama mesajele, dar situația s-a agravat la finalul anului trecut, cand pretendentul și-a urmarit "iubita"la serviciu,…

Tragedie in Harghita. O femeie și-a pierdut viața, dupa ce a fost lovita de un tren. Victima a murit pe loc

08:35, 05.02.2024 - Tragedie de proporții in Harghita. O femeie a murit, dupa ce a fost lovita mortal de tren. Aceasta s-a stins din viața pe loc, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit. Accidentul s-a produs intre stațiile Toplița și Galautas.


Ce parere ai despre aceasta stire?