Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie matinală în Capitală! O femeie a fost strivită de tren

Publicat:

Tragedie matinala in Capitala. O femeie de 58 de ani a murit, dupa ce a fost lovita de tren. Potrivit ofițerului de presa al IGP, Mariana Bețivu, accidentul a avut loc in jurul orei 07:00, la o trecere de cale ferata de pe strada Muncești.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Inca o tragedie in spitalele din Romania! O femeie a murit in Sibiu, la cateva zile dupa ce a nascut

16:06, 08.04.2024 - Inca o tragedie s-a produs la un spital din Romania! O femeie a murit, la doar cateva zile dupa ce a nascut. Aceasta s-a simțit foarte rau și a intrat in trei stopuri cardio-respiratorii. Din nefericire, pacienta nu a mai avut nicio șansa sa iși revina.

Tragedie fara margini! O femeie a murit in urma inflamației sanilor, dupa ce a nascut intr-un spital privat

15:55, 08.04.2024 - Tragedie fara margini! O femeie a murit in urma inflamației sanilor, dupa ce a nascut intr-un spital privatSpitalul Judetean Sibiu face o ancheta, dupa ce o femeie de 32 de ani a murit in unitatea medicala, la o saptamana dupa ce a nascut intr-un spital privat.

(video) Prinsa cu droguri de 42 000 lei: O femeie din capitala, reținuta in timp ce ascundea dozele intr-un cartier privat

15:36, 08.04.2024 - Un grup de persoane suspectate de trafic de droguri prin intermediul aplicației Telegram a fost deconspirat de ofițerii Direcției combaterea criminalitații organizate a INI și Inspectoratului de Poliție Botanica, sub egida procurorilor Procuraturii mun. Chișinau, Oficiul Botanica.

Tragedie in București. O femeie a murit, dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc

10:30, 08.04.2024 - O femeie de 31 de ani a murit, luni, dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc din Capitala. Politistii incearca sa stabileasca acum ce s-a intamplat. Potrivit unor surse judiciare este vorba despre o femeie, nascuta in Iran, care a cazut de la etajul 11 al unui bloc de pe Bulevardul […] The post…

Ultima ora: La un pas de tragedie. Liniile de tramvai 5,16 și 36, blocate

16:15, 02.04.2024 - Liniile de tramvai 5,16 și 36, din Capitala, sunt blocate. In urma cu puțin timp, un copac a fost doborat de vant pe rețeaua de contact. Calatorii nu au fost raniți, insa s-au speriat foarte tare. Bucureștiul se afla astazi sub avertizare Cod portocaliu de vant puternic. ”Liniile 5, 16 si 36 – blocate…

Momente de panica! O bucata de tavan s-a prabușit, intr-un supermarket din Capitala/O femeie, dusa la spital

12:20, 28.03.2024 - Un incident urmat de momente de spaima s-a produs intr-un magazin din Capitala. Din primele informații, o bucata de tavan s-a desprins, cazand peste o persoana. La fața locului au intervenit cei de la ISU. Potrivit primelor date, incidentul s-a produs la un supermarket de pe strada Liviu Rebreanu. Așadar,…

Femeie de 70 de ani, ranita dupa ce o bucata de tavan dintr-un supermarket s-a prabușit peste ea

12:05, 28.03.2024 - O femeie de 70 de ani a fost ranita și a fost dusa la spital dupa ce o bucata de tavan dintr-un supermarket s-a prabușit peste ea, joi, intr-un supermarket de pe strada Liviu Rebreanu din Capitala.

Scene rupte din film la Buiucani: O femeie la volanul unui Mercedes a amenințat cu pistolul o alta șoferița

18:20, 19.02.2024 - O șoferița a fost amenințata, cu o arma pe o strada din Capitala. Cazul a avut loc in sectorul Buiucani, in urma unui conflict in trafic. Femeie s-a plans poliției pe o alta șoferița a unui „Mercedes”, dupa ce aceasta a scos un pistol pe geam și l-a indreptat in direcția ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?