Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie, luni seara, la Baicoi. O fetita de 8 ani a murit intr-un accident rutier

Publicat:

O copila de 8 ani și-a pierdut viața in urma ranilor suferite dupa ce mașina in care se afla a fost implicata, aseara, intr-un accident petrecut intr-o intersecție din Baicoi.

Evenimentul s-a produs in jurul orei 21.00, la intersecția strazilor Republicii și 9 Mai, din cate se pare pe fondul neacordarii de prioritate. In cele doua mașini care au intrat in coliziune se aflau patru adulți și un copil.

Din nefericire, fetița aflata in unul dintre autoturisme, in varsta de numai 8 ani, a fost ranita grav. Aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral dupa ce a iesit prin usa autoturismului,…

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Italia: Un moldovean de 24 de ani a murit intr-un accident cu motocicleta. Era casatorit și avea o fetița

11:20, 22.04.2024 - Alexei Sirbu, un tanar moldovean de 24 de ani, și-a pierdut viața intr-un tragic accident de motocicleta petrecut in Italia, in noaptea de vineri spre sambata, 20 aprilie 2024, scrie rotalianul.com , cu referire la presa italiana.

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.

Tragedie rutiera: O persoana a murit și șase au fost ranite, intr-un accident cu trei autoturisme

14:25, 24.03.2024 - O persoana a murit și șase au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc duminica pe șoseaua de centura din Caransebeș. In evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

Un ciclist spaniol in varsta de 18 ani a murit intr-un accident rutier in timpul antrenamentului

18:10, 29.02.2024 - Ciclismul spaniol este in doliu dupa decesul tanarului Juan Pujalte, de la echipa Valverde Team-Ricardo Fuentes, intr-un accident rutier in timpul unui antrenament in regiunea Murcia din Spania, relateaza RMC Sport.

Un motociclist a murit dupa ce s-a ciocnit de un utilaj care lucra la canalizare. Ce au descoperit polițiștii

09:10, 23.02.2024 - Tragedie duminica dupa-amiaza, pe strada Republicii din Bocșa, județul Caraș-Severin, unde un motociclist a murit in urma unui accident. „Din primele cercetari s-a stabilit ca in timp ce un barbat de 48 de ani din județul Timiș conducea un utilaj ce nu avea montate placuțe cu numere de inmatriculare…

Kelvin Kiptum, deținatorul recordului mondial la maraton, a murit in urma unui accident rutier

08:15, 12.02.2024 - Kelvin Kiptum, deținatorul recordului mondial la maraton, și antrenorul sau, Gervais Hakizimana, au murit duminica, 11 februarie, intr-un accident rutier. O alta persoana ar fi fost transportata de urgența la spital.

Tragedie pe DN 24 in județul Vaslui: O persoana a murit in urma unui accident rutier

18:45, 09.02.2024 - Un TIR si o masina s-au ciocnit, vineri, pe DN 24, in judetul Vaslui, iar o persoana care ramasese incarcerata nu a putut fi salvata.”Detasamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospeciala pentru descarcerare grea, o autospeciala de stingere cu apa si spuma, o ambulanta SMURD tip C1 (terapie…

Tragedie pe șosea! Un pieton a murit dupa ce a fost lovit de o mașina

19:45, 31.01.2024 - In aceasta seara, la ieșirea din localitatea Sancraiu Almașului, pe D.N. 1 F, a avut loc un accident rutier. Din primele date oferite de IPJ Salaj se pare ca, in jurul orei 18, un autoturism a lovit in plin un pieton. Impactul a fost unul puternic, astfel ca pietonul grav ranit nu a mai putut fi salvat…


Ce parere ai despre aceasta stire?