Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie la Hollywood. A murit o actriță celebră care a jucat și în Seinfeld

Publicat:

Actrita care a aparut in seriale de succes precum „Orange is the ” si „Seinfeld”, a murit azi, a anunțat presa internaționala. Actrița in varsta de 73 de ani a jucat in seriale, dar și filme celebre, printre care mai amintim „” , „ of Newark”. Colegii sai deplang pierderea acesteia. […] The post Tragedie la Hollywood. A murit o actrița celebra care a jucat și in Seinfeld appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

Inca o tragedie in spitalele din Romania! O femeie a murit in Sibiu, la cateva zile dupa ce a nascut

16:06, 08.04.2024 - Inca o tragedie s-a produs la un spital din Romania! O femeie a murit, la doar cateva zile dupa ce a nascut. Aceasta s-a simțit foarte rau și a intrat in trei stopuri cardio-respiratorii. Din nefericire, pacienta nu a mai avut nicio șansa sa iși revina.

Tragedie la greva Poștei Romane! Un angajat, care protesta, a murit subit. Colegii sai au intrat in panica

09:55, 03.04.2024 - Un angajat de la Poșta Romana a murit, dupa ce a protestat alaturi de colegii sai. Barbatul s-a stins din viața subit. Moartea lui a starnit panica dintre colegii angajatului, speriați de ce i s-a intamplat. Barbatul era din Tulcea și și-a susținut colegii in lupta pentru dreptate.

Un celebru actor de la Hollywood a murit, a jucat sute de roluri. M Emmet Walsh, din ‘Blade Runner’ si ‘Knives Out’, avea 88 de ani

10:01, 21.03.2024 - Lumea filmului este in doliu, dupa aflarea veștii ca M. Emmet Walsh, din ‘Blade Runner’ si ‘Knives Out’, a decedat la varsta 88 de ani. Managerul sau, Sandy Joseph, a confirmat ca acesta a murit marți in Vermont. M. Emmet Walsh a decedat la varsta 88 de ani M. Emmet Walsh, un actor de caracter […] The…

(foto) Tragedie pe șosea: Un șofer a murit, dupa ce a ieșit pe contrasens și s-a tamponat violent cu un camion, la Singerei

12:16, 28.02.2024 - Un barbat de 57 de ani a decedat, dupa ce s-a tamponat violent cu mașina cu un camion. Potrivit poliției, șoferul a efectuat o manevra neregulamentara de intoarcere, ignorand marcajul rutier.

Doliu la Hollywood! A murit o actrița care a jucat in peste 150 de filme / FOTO

14:06, 22.02.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița cunoscuta și indragita a murit la varsta de 101 ani! Vedeta era celebra pentru rolurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului in peste 150 de filme.

Tragedie in Vaslui. Socrul viceprimarului din Huși a murit, dupa ce s-a jucat cu un caine in curtea ginerelui

13:40, 18.02.2024 - Tragedie de proporții in Vaslui. Socrul viceprimarului din Huși a murit, dupa ce s-a jucat cu cainle sau in curte. Ginerele și familia lui au incercat sa il salveze, dar fara succes. Barbatul de 75 de ani a fost gasit mort, in cele din urma. Iata cum s-a produs tragedia.

Un actor din celebra serie „Rocky” a murit la 76 de ani. Este doliu uriaș la Hollywood

23:26, 02.02.2024 - "Suntem profund intristați sa anunțam dispariția lui Carl Weathers. El a murit liniștit in somn", a declarat managerul Matt Luber in comunicatul citat, relateaza Reuters.„Carl a fost o ființa umana excepționala care a trait o viața extraordinara. Prin contribuțiile sale la film, televiziune, arte și…


Ce parere ai despre aceasta stire?