Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie la Brașov. O tânără a murit după ce a căzut în gol de la etajul șase al unui bloc. Ce au descoperit medicii

Publicat:

Eveniment tragic in aceasta dimineața la Brașov, acolo unde o femeie a sfarșit intr-un mod tragic. Victima a cazut in gol de la etajul șase al blocului in care locuia, iar impactul a fost naucitor. Ce au transmis autoritațile Potrivit primelor informații transmise de autoritați, tragedia ar fi avut loc in jurul orei 07:00, atunci […] The post Tragedie la Brașov. O tanara a murit dupa ce a cazut in gol de la etajul șase al unui bloc. Ce au descoperit medicii appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Tragedie in București. O femeie a murit, dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc

10:30, 08.04.2024 - O femeie de 31 de ani a murit, luni, dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc din Capitala. Politistii incearca sa stabileasca acum ce s-a intamplat. Potrivit unor surse judiciare este vorba despre o femeie, nascuta in Iran, care a cazut de la etajul 11 al unui bloc de pe Bulevardul […] The post…

Cine este Sara, adolescenta care a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8, in Brașov. Tanara ar fi consumat alcool / VIDEO

22:35, 07.04.2024 - Cine este Sara, adolescenta de 15 ani care a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8, in Brașov. Tanara ar fi consumat alcool și ar fi fost la o petrecere la verișoara ei. Ce au spus apropiații despre tragedie.

O fata de 15 ani din Brașov a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc

21:05, 07.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a murit, duminica, dupa ce a cazut de la etajul al optulea al unui bloc de locuinte din municipiul Brasov. Incidentul a avut loc la ora 2:00 dimineata, iar echipajele medicale trimise de urgenta la fata locului nu au putut decat sa constate decesul.

Caz infiorator in Brașov! O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8

17:00, 07.04.2024 - In inima Brașovului, un incident tragic a tulburat liniștea orașului. O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc de locuințe. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.


Ce parere ai despre aceasta stire?