Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în Germania. Zeci de maimuţe au murit în urma unui incendiu la o grădină zoologică - VIDEO

Publicat:

Mai multe zeci de maimute de la gradina zoologica din Krefeld, in Germania, au murit in urma unui incendiu la adapostul lor, in noapte de marti spre miercuri, incendiu provocat de lampioane zburatoare chinezesti, a anuntat Politia locala, citata de AFP.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 200 de animale au murit intr-un incendiu la gradina zoologica din Crimeea

18:31, 16.04.2024 - Peste 200 de animale exotice au murit intr-un incendiu izbucnit la o gradina zoologica din Crimeea, au anuntat marti mass-media din aceasta peninsula ocupata de Rusia, informeaza DPA, preluat de Agerpres.

VIDEO | Tragedie incredibila: Un barbat a murit dupa ce a cazut dintr-un balon cu aer card

10:26, 18.03.2024 - Un barbat a murit dupa ce a cazut dintr-un balon cu aer cald in nord-estul orașului Melbourne, scrie The Guardian. Serviciile de urgența au fost chemate in Preston, unde a fost gasit, luni, cadavrul unui barbat. Poliția a audiat ceilalți ocupanți ai balonului și alți martori pentru a stabili circumstanțele…

Șofer roman, ars de viu in cabina camionului sau, in Germania. Barbatul de 29 de ani a murit in incendiu

12:15, 16.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit ingrozitor in Germania. Șoferul a murit ars de viu in cabina TIR-ului sau, dupa ce aceasta a luat foc. Barbatul de 29 de ani nu a mai putut fi salvat din cauza ranilir cumplite pe care le-a suferit.

Tragedie in Italia. O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu la Bologna

11:16, 15.03.2024 - O romanca in varsta de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, relateaza EFE, potrivit Agerpres. 

Tragedie in Germania. O moldoveanca a murit, dupa ce s-a inecat in raul din apropierea casei. Svetlana avea patru copii / FOTO

13:15, 17.02.2024 - O moldoveanca a avut parte de un sfarșit tragic, dupa ce a murit inecata in raul din fața casei sale. Svetlana era stabilita in Germania și avea patru copii, care acum au ramas fara mama. Familia ei este devastata de durere dupa moartea femeii.

Tragedie la Arad! O persoana a murit carbonizata intr-un incendiu

22:00, 16.02.2024 - Un incendiu violent a izbucnit, vineri seara, la o anexa construita din lemn din municipiul Arad - Balastiera Micalaca, anunța ISU Arad. Din informațiile primite, pompierii transmit ca exista posibilitatea ca o victima sa fie surprinsa in interior.

VIDEO. Tragedie la New York! O persoana a murit, iar alte cinci au fost ranite, intr-un atac la metrou

18:25, 13.02.2024 - Poliția din New York a anunțat luni, 12 februarie, ca șase persoane au fost impușcate intr-o stație de metrou din Bronx, iar una dintre ele a murit, restul de cinci fiind ranite. Purtatoarea de cuvant a Departamentului de Poliție din New York a declarat telefonic ca nu au fost efectuate arestari in…

Tragedie in China: cel puțin 39 de oameni au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un magazin

10:25, 25.01.2024 - 39 de oameni au murit și alți noua au fost raniți in timpul unui incendiu izbucnit intr-un magazin din China. Numarul victimelor ar putea crește, deoarece in interior se aflau mai multe persoane, avertizeaza autoritațile, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?