Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie în Constanța după ce un tânăr de 19 ani a murit înecat la mal. Ce spun medicii

Publicat:

Momente de groaza la Constanța, acolo unde un tanar de 19 ani s-a inecat la malul marii, intr-o zi in care marea era foarte liniștita, neexistand niciun steag roșu arborat. Martorii au solicitat urgent intervenția medicilor, dar ulterior, aceștia au fost obligați sa declare decesul. Concediu de coșmar pentru o familie din Timișoara Tanarul venise […] The post Tragedie in Constanța dupa ce un tanar de 19 ani a murit inecat la mal. Ce spun medicii appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Tragedie la Constanța: O femeie a murit și un barbat este in stare grava dupa ce o casa a ars

08:50, 06.04.2024 - O femeie a murit și un barbat a fost dus la spital cu arsuri și intoxicat cu fum in urma unui incendiu care a cuprins o casa in timpul nopții de vineri spre sambata in localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța.

Tragedie in Spania. Un roman a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier la o ferma

11:15, 03.04.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman plecat la munca in strainatate. Barbatul, care lucra la o ferma in Spania, a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut sa il salveze și au constatat decesul.

Fetița unei moldovence din Italia a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. Mama: „Medicii m-au neglijat și abandonat”

13:25, 28.02.2024 - Tragedie intr-o familie de moldoveni din Italia. Fetița Vladei Savciuc și a partenerului sau, Alessandro, a murit la cateva minute dupa ce a venit pe lume. „Medicii m-au neglijat și abandonat”, a declarat mama, conform rotalianul.com .

Socrul unui politician a murit inecat in piscina. Tragedie fara margini

14:05, 18.02.2024 - Tragedie in familia viceprimarului din Huși. Socrul sau, in varsta de 75 de ani, a murit dupa ce a cazut in piscina și s-a inecat. Socrii lui Ioan Ciupilan stateau in perioada sezonului rece acasa la politician. In timp ce alesul local și soția acestuia erau plecați, socrul se juca cu cainele familiei,…

Șantier prabușit in Italia. Trei muncitori au murit in Florența. Printre victime se afla și romani

09:55, 17.02.2024 - Tragedie in Italia. Trei muncitori au murit in Florența, dupa ce șantierul pe care lucrau s-a prabușit. Printre victime sunt și trei romani. Medicii spun ca doi dintre ei sunt in stare grava, au leziuni la coloana. Alți doi muncitori sunt inca dați disparuți și sunt cautați de echipele de salvare sub…

Accident terifiant in Galați. O femeie a murit, dupa ce a fost lovita de un tren. Martorii au luat parte la scene cumplite

18:21, 04.02.2024 - Accident ingrozitor in Galați. O femeie a murit, dupa ce a fost lovita violent de un tren. Mai multe echipaje au ajuns la fața locului, dupa ce martorii au sunat la 112. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, caci ranile mult prea grave i-au provocat decesul!

Pariu mortal! Gluma proasta la un priveghi din Calarași a dus la o tragedie. Ce a pațit un barbat te lasa fara cuvinte

19:56, 30.01.2024 - Pariu mortal! Gluma proasta la un priveghi din Calarași a dus la o tragedie. Ce a pațit un barbat te lasa fara cuvinteUn priveghi din comuna Gradiștea, din județul Calarași, s-a transformat intr-un decor și mai macabru, dupa ce unul din oamenii prezenți s-a inecat cu o bucata de carne. Totul a pornit…


Ce parere ai despre aceasta stire?