Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie de sărbători: un sucevean a murit după ce și-a montat instalația de Crăciun

Publicat:

Un barbat de 73 de ani din comuna Brodina, județul Suceava, a murit intoxicat cu fum dupa ce instalația de Craciun pe care o montase la fereastra a luat foc și a degajat o mare cantitate de fum, potrivit Mediafax.

Potrivit ISU Suceava, pompierii militari au fost chemați, vineri, sa intervina pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuința din satul Falcau, comuna Brodina.

Pompierii au descoperit in interiorul casei un barbat care iși pierduse cunoștința dupa ce s-a intoxicat cu fum, iar medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața.

„La sosirea pompierilor, locuința…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Bistrița-Nasaud. Un barbat a murit in urma unui incendiu de vegetație

00:01, 03.03.2024 - Un incendiu s-a transformat intr-o tragedie in Bistrița-Nasaud. Un barbat a murit, dupa ce a fost cuprins de flacari. Pompierii l-au gasit pe acesta fara viața in momentul in care au ajuns la locul incidentului. Iata unde a izbucnit incendiul!

Tragedie in Targu Mureș. Un barbat a murit subit, intr-o padure. A fost gasit fara siflare in mașina / FOTO

08:30, 01.03.2024 - Descoperire halucinanta in Targu Mureș. Un barbat a fost gasit mort, in urma cu puțin timp, intr-o padure de langa oraș. Acesta se afla in propria mașina, iar decesul sau a starnit multe semne de intrebare. Polițiștii au inceput o ancheta in acest caz.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

UPDATE: Tragedie la Pungești! Un barbat și-a dat foc casei, iar in timp ce pompierii luptau cu focul, el s-a spanzurat in curte (FOTO)

15:45, 22.02.2024 - UPDATE: In cazul de la Armașoaia, polițiștii au deschis doua dosare penale, unul pentru „distrugere” și altul pentru „ucidere din culpa” “La data de 22.02.2024, ora 01:57, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizata, prin apel S.N.U.A.U. 112, cu privire la producerea unui incendiu, intr-o locuința din…

Barbat de 45 de ani gasit decedat intr-o locuinta ce a luat foc in localitatea Izvoru Dulce (comuna Merei)

12:00, 06.02.2024 - Pompierii buzoieni au intervenit astazi 02 februarie a.c. pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuința din localitatea Izvoru Dulce, comuna Merei. La fața locului s-au deplasat doua autospeciale de stingere cu apa și spuma. In sprijin fiind dislocata și o ambulanța SAJ.

Barbat de 45 de ani, decedat in urma unui incendiu

11:10, 06.02.2024 - Un barbat de 45 de ani si-a pierdut viata in urma unui incendiu izbucnit marti la o locuinta din comuna buzoiana Merei, potrivit Agerpres.Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Buzau, la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, o persoana in stare de inconstienta…

Accident mortal pe drumul dintre Cluj și Oradea. Un TIR a spulberat o duba. Doi oameni au murit

12:50, 02.02.2024 - Pompierii din cadrul Departamentului Huedin intervin in aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, intre localitațile Huedin și Poieni.La fața locului intervin o autospeciala cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.In accident au fost implicate o autoutilitara și un…


Ce parere ai despre aceasta stire?