Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tragedie aviatică în SUA. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în curtea unei şcoli

Publicat:

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in curtea unei scoli din statul american California. Pilotul a murit in urma tragediei aviatice. Nicio alta persoana aflata la sol nu a avut de suferit, intrucat institutia de invatamant era inchisa.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Salvare miraculoasa: Pilotul și ciinele sau au inotat pina la mal dupa prabușirea avionului 

04:30, 18.04.2024 - Un pilot și ciinele sau au inotat in siguranța pina la mal dupa ce avionul s-a prabușit in ocean. Los Angeles Times a relatat ca un barbat neidentificat și ciinele sau sint in siguranța dupa ce avionul monomotor Piper PA-32 Cherokee Six pe care il pilota s-a prabușit in Oceanul Pacific, in apropiere…

VIDEO | Avion miliar rusesc, prabușit in Marea Neagra. Ar fi fost doborat din greșeala de forțele rusești

18:46, 28.03.2024 - Un avion militar rusesc s-a prabușit in mare in apropiere de Crimeea ocupata, a afirmat pe 28 martie șeful instalat de Rusia la Sevastopol, Mihail Razvozhayev, potrivit publicației Kiev Independent. Razvozhayev a susținut ca pilotul s-a ejectat la timp și a fost preluat de salvatorii de la Serviciul…

Imagini halucinante. Un avion s-a prabușit pe autostrada și a luat foc. Mai multe persoane au murit / VIDEO

18:10, 13.02.2024 - Un incident halucinant s-a produs in urma cu puțin timp. Un avion s-a prabușit pe o autostrada și a luat foc pe loc. Imaginile de la locul tragediei au facut inconjurul Internetului și au terifiat pe toata lumea. Mai multe persoane și-au pierdut viața.

Mai mulți morți, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabușit peste case in Florida

11:35, 02.02.2024 - Mai multe decese au fost confirmate, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabușit joi intr-un cartier de case din Florida, luand foc mai multe dintre locuințe, potrivit Departamentului de Poliție din Clearwater.

Avion de mici dimensiuni, prabusit peste un parc de locuinte mobile, in sud-estul SUA. Poliția a raportat mai multi morti

10:26, 02.02.2024 - Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit joi peste un parc de locuinte mobile in Clearwater, Florida, in sud-estul SUA, provocand moartea mai multor persoane, au anuntat autoritatile locale, informeaza vineri AFP.

Avion de mici dimensiuni, prabusit peste un parc de locuinte mobile. Mai multe persoane au murit / VIDEO

10:05, 02.02.2024 - Un avion de mici dimensiuni s-a prabușit ieri, pe data de 1 februarie 2024, peste un parc de locuințe mobile. Incidentul devastator s-a petrecut in Statele Unite ale Americii. Mai multe persoane și-au pierdut viața.

Un avion F-16 american s-a prabusit in largul coastelor Coreei de Sud. Pilotul s-a catapultat

09:26, 31.01.2024 - Un avion de vanatoare american F-16, victima a unei „urgente in zbor” in largul coastelor de vest ale Coreei de Sud, s-a prabusit miercuri, dar pilotul a reușit sa se catapulteze și a fost salvat, a anuntat armata americana.

Avion de vanatoare american F-16, prabușit in largul coastelor de vest ale Coreei de Sud. Ce s-a intamplat cu pilotul

07:50, 31.01.2024 - Un avion de vanatoare american F-16 a fost victima unei „urgențe in zbor”, miercuri, in largul coastelor de vest ale Coreei de Sud, conform unui comunicat emis de armata americana și transmis de AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?