Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Traficul total de mărfuri în porturile maritime româneşti, creştere de 12% în 2022 / A fost cel mai mare volum de mărfuri din istoria porturilor maritime din ţara noastră / Cerealele, grupa de mărfuri cu cea mai mare pondere

Publicat:

CN APMC a transmis, luni, printr-un comunicat de presa, ca in 2022 s-a inregistrat cel mai mare trafic de marfuri din istoria porturilor maritime romanesti. “Traficul total de marfuri in porturile maritime romanesti a inregistrat 75,55 milioane tone in anul 2022, o crestere de 12% fata de 67,5 milioane tone in 2021, fiind cel mai mare trafic de marfuri din istoria porturilor maritime romanesti si mentinandu-se, astfel, trendul ascendent din ultimii ani”, a anuntat CN APMC. Directorul general al companiei, , a subliniat ca cerealele reprezinta grupa de marfuri cu cea mai mare pondere…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

FMI: Italia si Franta trebuie sa reduca cheltuielile mai rapid, dar Germania trebuie sa stimuleze cresterea economica

08:01, 22.04.2024 - Ministrii de Finante din intreaga lume s-au aflat la Washington saptamana trecuta pentru a compara date si pentru a-i asculta pe expertii FMI si Bancii Mondiale despre subiecte care variaza de la politica fiscala la cresterea globala si pentru a ajuta tarile mai sarace. Desi sfaturile FMI nu sunt obligatorii…

Regim liberalizat de vize pentru traficul de marfuri: cu cine a convenit acest lucru Ucraina

19:56, 12.04.2024 - Ministerul ucrainean al Dezvoltarii Comunitaților, Teritoriilor și Infrastructurii a convenit cu Ministerul Transporturilor și Afacerilor Maritime din Muntenegru, care nu este membru al Uniunii Europene, in privința unui "regim liberalizat de vize" pentru traficul de marfuri. Parțile au convenit asupra…

Cele mai vechi unelte din piatra din Europa au fost descoperite aproape de granița Romaniei și au 1,4 milioane de ani

07:06, 11.03.2024 - O metoda de datare bazata pe radiatie cosmica a stabilit ca uneltele din piatra descoperite in regiunea Transcarpatia (Ucraina), in apropiere de granița cu Romania, sunt cea mai veche dovada a prezentei omului in Europa - acum 1,4 milioane de ani. Acest lucru demonstreaza ca popularea continentului…

Cele mai vechi unelte din piatra din Europa au 1,4 milioane de ani

08:05, 08.03.2024 - Uneltele de piatra descoperite in Ucraina datand de 1,4 milioane de ani ar putea fi primele indicii concrete ale prezenței hominidelor in Europa, potrivit unui studiu recent. Evident, aceste instrumente nu au fost facute de oamenii moderni, ci mai degraba de o specie verișoara disparuta, relateaza Rador…

Qatarul va creste productia de gaze, in pofida unei scaderi accentuate a preturilor la nivel mondial

09:00, 26.02.2024 - Directorul general al QatarEnergy, Saad al-Kaabi, a anuntat duminica o noua extindere a productiei de gaze naturale lichefiate, care va adauga inca 16 milioane de tone pe an (mtpa) planurilor de expansiune existente, ducand capacitatea totala la 142 mtpa. Anuntul din Qatar vine in timp ce preturile…

Ajutoare de 37,6 milioane euro pentru producatorii de tomate si usturoi din Romania, aprobate de Comisia Europeana. Care sunt condițiile de acordare

14:35, 21.02.2024 - Schema a fost aprobata in temeiul cadrului temporar de criza pentru ajutoarele de stat, adoptat de Comisie la 23 martie 2022 si modificat ulterior la 20 iulie 2022 si la 28 octombrie 2022.In cadrul schemei, ajutorul va fi acordat sub forma de granturi directe. Masura va fi deschisa producatorilor de…

Gigantul german al turismului TUI a inregistrat marti un profit trimestrial de 6 milioane de euro, chiar daca analistii anticipau pierderi

08:00, 14.02.2024 - Trecerea pe profit a depasit cu mult previziunile consensului analistilor, privind o pierdere de 102 milioane de euro din castigurile de baza inainte de dobanzi si impozitare (EBIT), potrivit datelor LSEG. Pentru acelasi trimestru al anului trecut, cel mai mare operator de turism din Europa a inregistrat…

Cifrele contrabandei cu țigari in Romania! De ce suntem primii in Europa

09:35, 28.01.2024 - Volumul capturilor de țigarete de contrabanda a crescut cu aproape 40% in 2023, ajungand la 150 de milioane de țigarete, la o valoare de aproape 110 milioane de lei. Romania are cel mai ridicat nivel al contrabandei cu țigarete din Europa de Est și, in același timp, cel mai ridicat nivel din UE la prețurile…


Ce parere ai despre aceasta stire?