Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Trafic restricţionat pe DN 10, lângă Buzău, din cauza unui accident provocat de un şofer de 75 de ani

Publicat:

Un accident rutier s-a produs joi, in jurul orei 14.00, pe DN 10, in comuna buzoiana Vernesti. Un satean de 67 de ani a fost lovit de un autoturism, in timpul traversarii soselei, si proiectat la cativa metri distanta de locul impactului.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

(FOTO) Accident pe E85, la Poșta Calnau

12:10, 23.04.2024 - Trafic dirijat pe DN2E85, in jurul pranzului, in localitatea Poșta Calnau, in urma accident rutier. ,,Din primele date ar fi vorba de o coliziune intre 3 autovehicule implicate. La acest moment 2 persoane sunt evaluate medical.” , transmite IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Accident pe drumul județean spre Pitulicea

22:35, 02.04.2024 - Trafic dirijat pe DJ 102 H, in aceasta seara, in apropiere de localitatea Pitulicea, in urma unui accident rutier. ,,Din primele date se pare ca este implicat un singur autovehicul, o persoana este evaluata medical la acest moment.” , transmite Biroul de Presa al IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Acuzatii grave aduse Politiei Romane, dupa ce niste agenti rutieri nu au vazut trupul unui sofer implicat intr-un grav accident, langa masina: „Traia daca il gaseau la timp”

20:20, 15.03.2024 - Gafa de proporții din partea Poliției Romane. Un echipaj de agenți rutieri au fost chemați de urgența la un accident, acolo unde o mașina s-a izbit intr-un cap de pod și s-a rostogolit in șanț. Poliția Romana, acuzata de moartea unui șofer Un echipaj de poliție din Sebeș a fost solicitat sa intervina,…

Șofer baut, trimis la inchisoare dupa ce a provocat un accident cu patru raniți

17:06, 06.03.2024 - Un șofer baut care a provocat un accident cu patru raniți și-a aflat miercuri pedeapsa finala. Dumitru Ovidiu Albota, din Cristești, județul Botoșani, a fost condamnat de Curtea de Apel Suceava la o pedeapsa de 2 ani și 5 luni de inchisoare cu executare. Soluția este definitiva și nu mai poate fi ...

S-a urcat aproape in coma alcoolica la volan și a provocat un accident

13:25, 02.03.2024 - Un șofer a fost prins la volan avand o concentrație de 1,42 mg/l alcool pur in aerul expirat. IPJ Timiș a fost sesizat prin apel la 112 cu privire la faptul ca un șofer circula haotic. Polițiștii au stabilit ca acesta a provocat și un accident.Vineri seara, polițiștii timișoreni au fost sesizați…

Șofer aproape in coma alcoolica, prins de polițiști la Timișoara. A provocat și un accident rutier

18:00, 27.02.2024 - Dosar penal pe numele unui barbat de 54 de ani, la Timișoara. El este cercetat penal dupa ce a fost prins in timp ce conducea deși era in stare avansata de ebrietate. Barbatul avea o alcoolemie de 2,36 mg/l alcool pur in aerul expirat. Mai mult, el a provocat și un accident soldat doar cu pagube materiale.

(FOTO) Trafic blocat. Grav accident la Cioranca, pe E85. Victime multiple

15:50, 15.02.2024 - Trafic blocat pe DN2E85, in Cioranca, in urma unui grav accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre 3 autovehicule. La acest moment, 4 persoane sunt evaluate medical.„ , anunța IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Copil de 10 ani, ranit in accident pe DJ 141D langa Drașov. Evenimentul rutier, provocat de un șofer baut

12:20, 02.02.2024 - Copil de 10 ani, ranit in accident pe DJ 141D langa Drașov. Evenimentul rutier, provocat de un șofer baut Un copil de 10 ani a fost ranit intr-un accident rutier petrecut pe DJ 141 D, langa Boz, spre Drașov. Acesta se afla intr-o mașina ce a fost lovita de un autoturism al carui șofer era baut. Etilotestul…


Ce parere ai despre aceasta stire?