Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Top 5 vedete care au „mâncat bătaie” de la partenerii lor

Publicat:

Duminica trecuta toata opinia publica s-a oropilat dupa ce s-a aflat ca sau Cruduta asa cum o stie toata lumea, a mancat bataie de la iubitul sau. Nu este singura data cand Daniela a fost batuta de partener si nici cand o vedeta de la noi pateste asa ceva. Tabu iti spune care... -ul Top 5 vedete care au „mancat bataie” de la partenerii lor apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Bataie crunta intre doua bande rivale, la Botoșani. Scandalul a inceput de la o șicanare in trafic

17:35, 24.02.2024 - Doua bande rivale s-au batut in plina strada, la Botoșani. A fost nevoie de intervenția mascaților pentru a aplana conflictul. Atenție, urmeaza imagini și detalii cu un puternic impact emoțional!

Bataie in fața unui club din Centrul Vechi al municipiului Baia Mare

09:30, 18.02.2024 - Azi noapte, la ora 03:00, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul ca in fața unui club din Baia Mare, un barbat a fost agresat fizic. The post Bataie in fața unui club din Centrul Vechi al municipiului Baia Mare first appeared on Informatia Zilei .

Bataie in vestiarul U Cluj? ”Ne-am batut, pe urma am ieșit pe teren”. Ce s-a intamplat mai exact intre liderii din teren ai U Cluj

09:00, 10.02.2024 - U Cluj a terminat la egalitate meciul cu Universitatea Craiova, scos 2-2, iar Dan Nistor a facut o declarație care a agitat spiritele. ”Ne-am batut, pe urma am ieșit pe teren”, facand referire la Alex Chipciu. U Cluj a intrat la vestiare condusa cu 2 -0, pe fondul unui joc modest.Mijlocașul Dan Nistor…

Bataie intre mai multe eleve, intr-o școala din județul Hunedoara. Au continuat scandalul si pe strada

16:45, 02.02.2024 - Mai multe fete s-au batut, joi, intr-o școala din Hunedoara, dar si in afara acesteia. Una dintre fetele implicate si-a chemat sora mai mare, care a intrat intr-o sala de clasa si a palmuit o eleva. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Gorj: Tanar de 24 de ani, depistat drogat la volan

16:35, 28.01.2024 - Un tanar in varsta de 24 de ani, din Rovinari, a fost depistat aseara in timp ce conducea un autoturism pe strada Jiului din localitate, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Conducatorul auto a fost condus de polițiști la spital, in vederea recoltarii de probe biologice de sange. Barbatul deținea…

Calugar de la un schit, reținut pentru crima. A cinstit un enoriaș, apoi l-a omorat in bataie

15:21, 16.01.2024 - Oamenii legii au stabilit ca doi frați au mers la schitul din satul sucevean Manolea, unde au consumat alcool impreuna cu un calugar. Intr-un conflict spontan, calugarul l-a snopit in bataie pe unul dintre cei doi frați, care a murit la spital.

Se cauta constructor pentru un mare aquapark in regiunea Muntenia. Suma uriașa pusa la bataie

12:15, 05.01.2024 - Buzaul va avea un aquapark la cele mai inalte standarde in domeniu. Potrivit primarului Constantin Toma, lucrarile ar putea incepe in curand, pentru ca pana la vara sa fie gata macar o parte a proiectului.


Ce parere ai despre aceasta stire?