Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Tochitura boierului Mărăcineanu“, reţeta veche de câteva secole care-ţi răsfaţă papilele gustative

Publicat:

Se zice ca boierul Maracineanu, care detinea in proprietate toata partea comunei Maracineni, cu satele Capatanesti si Potoceni, era un mare gurmand caruia foarte greu ii intrai in gratii ca bucatar.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum faci chec fara praf de copt. Reteta veche, pe care orice gospodina trebuie sa o stie

15:26, 17.04.2024 - Te-ai gandit vreodata ca poți face chec fara sa folosești ceva care sa il ajute sa se umfle corespunzator? Ei bine, exista o rețeta ce propune gatirea acestui preparat fara praf de copt. Este veche, de pe vremea strabunicilor noștri, dar foarte utila. Rețeta de chec fara praf de copt Checul este una…

Rețeta de shaorma de post. Preparatul care iți va incanta papilele gustative

11:25, 11.04.2024 - Rețeta de shaorma de post este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative/ Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de brioșe cu nuci. Desertul care iți va incanta papilele gustative in postul Paștelui

07:55, 27.03.2024 - Ne aflam in postul Paștelui, cel mai greu din an, iar din acest motiv ne-am pregatit sa-ți prezentam cea mai simpla rețeta de brioșe cu nuci. Este desertul care iți va incanta papilele gustative in aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de brioșe cu cireșe și lime. Un desert cu care ii vei rasfața pe cei dragi

20:00, 16.03.2024 - Sigur te afli in pana de idei in ceea ce privește gustarile pentru aceasta perioada a anului. Chiar daca pe internet exista o mulțime de preparate de desert, noi iți propunem ceva cu totul diferit. Iata cum sa prepari o rețeta de brioșe cu cireșe și lime alaturi de cei dragi!

Rețeta de pachețele de primavara. Vor reuși sa-ți incante papilele gustative

10:20, 15.03.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat nou, atunci pregatește rețeta de pachețele de primavara. Acestea vor reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de mucenici muntenești fierți. Preparatul care iți va incanta papilele gustative pe data de 9 martie

10:45, 09.03.2024 - Astazi, pe data de 9 martie 2024, sunt sarbatoriți Sfinții 40 de Mucenici din Sevastia. Pentru aceasta zi de sarbatoare ți-am pregatit o rețeta simpla de mucenici muntenești fierți. Este preparatul care iți va incanta papilele gustative. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Cat lapte și cat ulei trebuie sa pui in chec pentru a ieși pufos. Rețeta veche de 25 de ani

22:45, 28.02.2024 - Desertul de suflet al romanilor, un deliciu cu care ne rasfațau mamele și bunicile, dar o rețeta ce le da multora batai de cap. Pentru a fi sigur ca nu dai greș niciodata cand il prepari, este important sa ții cont de doua detalii importante. Afla, din randurile de mai jos, cat lapte și cat […] The…

Castelul Huniade, cea mai veche cladire din Timișoara, intra in reparații din 2024. Are aproape șase secole FOTO

15:55, 21.01.2024 - Consiliul Județean Timiș, care adminstreaza Castelul Huniade, a stabilit trei finanțari mari pentru reabilitarea celei mai vechi cladiri din Timișoara. Lucrarile pot incepe in 2024, fiind trei proiecte de peste 20 de milioane de euro.


Ce parere ai despre aceasta stire?