Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Tocanul“ de Novaci, vedeta festivalului de la poalele Munților Parâng

Publicat:

Festivalul „Tocanului“ va avea loc in localitatea gorjeana Novaci, care se afla pe Transalpina, la poalele Munților Parang, in perioada 8-9 octombrie. Evenimentul se va afla la cea de-a treia ediție.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pregatiri pentru redeschiderea celui mai cunoscut obiectiv de pe Transalpina, Stana „Ștefanu”

09:50, 10.04.2024 - Au inceput pregatirile pentru redeschiderea celui mai cunoscut obiectiv de pe Transalpina, Stana „Ștefanu”. Marioara Babu, bacița de la Stana „Ștefanu” și deținatoarea titlului de Tezaur Uman Viu, s-a deplasat cu echipa sa, respectiv membrii familiei pentru a pune la punct zona de alimentație publica.…

Pregatiri pentru redeschiderea celui mai cunoscut obiectiv de pe Transalpina, Stana „Ștefanu”

19:30, 09.04.2024 - Au inceput pregatirile pentru redeschiderea celui mai cunoscut obiectiv de pe Transalpina, Stana „Ștefanu”. Marioara Babu, bacița de la Stana „Ștefanu” și deținatoarea titlului de Tezaur Uman Viu, s-a deplasat cu echipa sa, respectiv membrii familiei pentru a pune la punct zona de alimentație publica.…

Petiție pentru redeschiderea Transalpinei de 1 mai. Cea mai cunoscuta bacița din Oltenia aduce argumentele

18:05, 19.03.2024 - Bacița Marioara Babu, de la Novaci (Gorj), care administreaza stana Ștefanu de pe Transalpina, considera ca in acest an se poate redeschide circulația pe cel mai inalt drum din țara chiar de la 1 mai, pentru ca a cazut o cantitate mica de zapada.

Petrecere de Lasatul Secului pe Transalpina. Tocana de oaie, lautari și un foc uriaș pentru alungarea spiritelor rele

17:40, 18.03.2024 - Lasata Secului, ziua care marcheaza inceperea Postului Paștelui, a fost marcata in zona Novaci (Gorj), pe Transalpina, de un ospaț cu produse tradiționale și un mare foc care sa alunge spiritele rele.

Ce acuzații face Nikita, dupa ce a fost batuta, in urma cu doua luni, in timp ce mergea pe strada. Blonda a luat o decizie radicala

11:10, 18.03.2024 - Nikita a trecut prin momente de coșmar in urma cu doua luni, iar deși ar parea ca a depașit acea situație, lucrurile nu stau chiar așa. Vedeta e extrem de revoltata și susține ca oamenii legii nu-și fac treaba. Cei care au atacat-o sunt liberi in continuare.

Fiul Danei Rogoz a implinit 10 ani, iar parintii i-au organizat o petrecere in padure. „Incercam cumva sa facem ceva diferit”

13:45, 14.03.2024 - Fiul Danei Rogoz a implinit 10 ani, iar parinții lui au decis sa ii organizeze o altfel de petrecere. Vlad a petrecut alaturi de prieteni in padure. Vedeta a explicat ca vrea ca in fiecare an, fiul ei sa aiba parte de ceva inedit.„Am sarbatorit ziua copilului nostru. Vlad a implinit 10 ani și, desigur,…

(VIDEO) Viscolul a doborat cațiva brazi pe Transalpina

13:45, 05.02.2024 - Secția de Drumuri Naționale Targu Jiu intervine la aceasta ora pe Transalpina, intre Novaci și Ranca. Pe DN 67 C, la kilometrul 32, este viscol puternic. Se acționeaza cu drujbe pentru indepartarea catorva brazi de pe carosabil, pentru deblocarea circulației rutiere.


Ce parere ai despre aceasta stire?